Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
18 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 
  Home » Cluburi, cafenele » Baruri » Zaraza Club inapoi

Zaraza Club Arad
Poate ca inceputul se afla in vechile povesti spuse de bunicii nostri, in acele povesti rostite cu glas si priviri melancolice, pierdute in amintirea unui Bucuresti interbelic al restaurantelor, bodegilor si crasmelor frecventate de barbati si femei frumoase – de oameni capabili sa se transforme in legende.
Iar poate ca cea mai frumoasa astfel de persoana, transformata in poveste iar apoi ridicata la rang de legenda este Zaraza. Femeia de o frumusete rapitoare, care a furat inima lui Cristian Vasile, celebrul cantaret interbelic ce i-a compus cantecul care si azi reprezinta un simbol al palpitantei, fascinantei si atat de plina de parfum perioade interbelice – „Zaraza”.
Iar dupa ce ne-am recunoscut si declarat admiratia si fascinatia pentru acea perioada, era firesc sa ne luam numele de „Zaraza”. Si credem ca el spune tot despre ceea ce dorim sa fie Zaraza noastra, aradeana – un loc aparte, in care o data intrat, oricine sa simta ca se rupe putin de ceea ce a lasat in spatele usii.

O crasma – daca vreti – in care televizorul este interzis, in care radioul are lampi  si in care peretii si tavanul sunt afumati de lampile cu gaz. Un local unde nu veti auzi niciodata muzica de proasta calitate, nu veti intalni „vedetele zilei” si in care cei care iubesc traditiile culinare ale etniilor din zona Aradului isi vor putea astampara poftele. Si – firesc – am creat un loc in care, alaturi de un pahar de vin bun, tot de prin partile noastre, vom putea sa ne transpunem, macar pentru o vreme, in vechea atmosfera a vremurilor de altadata.
Si sa nu uitam un amanunt esential – cel caruia trebuie sa ii multumim ca si-a asumat rolul de nas si „ne-a botezat-o” pe Zaraza este domnul profesor Lajos Notaros.
Zaraza Club Arad Arad - Evenimente anterioare
Mai multe detalii aici:
www.zarazaclub.ro
 
 
Informatii:


Date contact:
Zaraza Arad
Adresa: Arad, Str. Metianu. nr.5
Web: www.zarazaclub.ro
Tel: 0257 -252530
E-mail: ovidiu@zarazaclub.ro
 
Vreau sa inscriu o firma in AradCity  
Link Sponsorizat
Zaraza Club
O crasma – daca vreti – in care televizorul este interzis, in care radioul are lampi si in care peretii si tavanul
Adauga un banner
Puteti sa achizitionati spatiu publicitar (banner) in cadrul catalogului de firme din Arad! Pentru mai multe detalii apasati aici.
Link sponsorizat

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio