Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
22 / Jul / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 
  Home » Auto moto » Spalatorii auto » Spalatoria Jamaica Arad inapoi
spalatorie auto arad
 

Spalatoria Jamaica Arad a fost fondata in anul 2011 de catre un tanar intreprinzator cu curaj si planuri mari.In cei aproape 3 ani de activitate, spalatoria si-a facut loc in acest domeniu si are clienti fideli care revin de fiecare data datorita serviciilor ireprosabile si a tarifelor.

Nu haina sau masina face pe om,dar cu siguranta acestea creeaza prima impresie la o prima intalnire.

Spalatoria Jamaica ofera servicii de spalat si curatat auto exterior, curatat/aspirat, lustruit si scos pete pt interior dar si polish, pentru refacerea sau mascarea zgarieturilor din vopseaua autoturismului.

Locatia Spalatoriei Jamaica a fost aleasa strategic astfel incat, atat locuitorii orasului Arad, dar si cei care sunt in trecere, sa poata ajunge usor, locatia fiind situata pe una din arterele principale ale orasului, la cateva minute distanta de centru.

Desfasurand o activitate care implica comunicarea directa cu clientul, angajatii spalatoriei Jamaica sunt amabili si respectuosi, gata sa va sara in ajutor oridecateori apelati la ei.

SPALAT EXTERIOR
spalatorie auto arad Pentru spalare folosim un detergent hidrosolubil cu putere mare de spumare, ideal pentru curăţarea şi degresarea caroseriilor auto.Acesta este adecvat pentru toate tipurile de autovehicule si se utilizează în spălătoriile auto, manuale şi automate. Detergentul pe care il folosim curăţă în totalitate toate suprafeţele autovehiculului de murdărie, cum ar fi: noroi, praf, insecte. Protejează vopseaua şi nu atacă straturile de ceară. Spalarea exterioara, consta in:
-curatare
-spalare
-degresare
-curatire ornamente
CURATAT INTERIOR
spalatorie auto arad Aceasta operatie presupune aspirare interiorului, curatare mocheta, tapiterie, bord, plafon, portbagaj. Curatarea se face folosindu-se solutii active pe baza de apa, care nu afecteaza culorile materialelor. pentru tapiteriile din piele se foloseste balsam special, care revigoreaza pielea redandu-i aspectul initial suprafetele spalate (mocheta, tapiterie) sunt aspirate folosindu-se un aspirator special cu clatire care extrage surplusul de apa din material uscarea se face utilizandu-se o aeroterma de interior la finalul operatiunilor de cosmetica interioara, se trateaza restul suprafetelor (bord, ornamente) cu dressing-uri speciale pe baza de apa (care au o concentratie scazuta de substante chimice).
POLISH
spalatorie auto arad Polish-ul auto este recomandat pentru urmatoarele defecte aparute pe caroserie: Zgarieturile - care nu au penetrat mai mult de 25% din lacul aplicat pot fi reparate in totalitate prin polishare. Zgarieturile mai adanci pot fi reduse atata timp cat nu au penetrat tot stratul de vopsea pana la primer (kit).
Panzele de paianjen (swirl) - sunt zgarieturi foarte fine care apar pe suprafata lacului in urma spalarilor, frecatului, etc. Acestea pot fi indepartate in totalitate prin polishare. Petele si oxidarile - sunt o problema comuna, care apar datorita ploilor acide, diferitelor substante chimice, excremente de pasari etc. In functie de pata aceasta poate fi mascata sau indepartata in totalitate.
COVOARE
spalatorie auto arad Pentru a va bucura pentru un timp indelungat de culorile vii si de aspectul de nou al covoarelor si mochetelor dumneavoastra va recomandam o spalare si curatare periodica a covoarelor. Cum trebuie sa procedati pentru a beneficia de serviciul nostru de spalat covoare si curatat covoare si mochete. Le aduceti la sediul curatatoriei-spalatoriei Jamaica din Arad sau sunati la telefoanele afisate pe site, unde un operator al spalatoriei-curatatoriei va prelua comanda dumneavoastra, acesta prezentandu-se la domiciliul sau sediul dumneavoastra pentru ridicarea covoarelor si mochetelor. Odata preluata, comanda dumneavoastra va fi dusa la sediul spalatoriei-curatatoriei Jamaica de unde in urma procesului de spalare / curatare covoare, acestea vor iesi ca noi.
 

Spalatoria Jamaica Arad

Adresa: Calea Romanilor nr 26A
Arad, Romania
Tel: 0753.459.873

E-mail: spalatoriajamaica@gmail.com
Web: www.spalatoriajamaica.ro

Pentru mai multe informatii sau nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati.

 
 
Vreau sa inscriu o firma in AradCity  
Link Sponsorizat
Spalatoria Jamaica Arad
Spalatoria Jamaica ofera servicii de spalat si curatat auto exterior, curatat/aspirat, lustruit si scos pete pt interior
Adauga un banner
Puteti sa achizitionati spatiu publicitar (banner) in cadrul catalogului de firme din Arad! Pentru mai multe detalii apasati aici.
Link sponsorizat

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio