Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
24 / Jul / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2013 | inapoi
Teatrul de Vară - spectacole Iulie

Primul spectacol al lunii iulie va avea loc miercuri, 3 iulie, a.c. începând cu orele 20.30  într-o încercare de a reconstitui muzica românească veche, vă invităm să participaţi la concertul ”PARFUM  INTERBELIC” – Orchestra Rapsodia.

Unul dintre cele mai longevive cupluri umoristice care și-a început odiseea în anul 1979, oferind publicului de ieri și de azi prospețime, bucurie și umor de înaltă calitate este cel constituit între Stela Popescu și Alexandru Arșinel. Profesionalismul și talentul celor doi mari actori români, fericita întâlnire dintre două caractere perfect potrivite fac parte din rețeta succesului de care cei doi se bucură cu prisosință.

Celebrul cuplu a sărbătorit peste 30 de ani de carieră, iar spectacolul dedicat lor, „APLAUZE, APLAUZE” este cap de afiş al actualei stagiuni la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase" din București. Aceşti reprezentanţi demni ai REVISTEI româneşti, nu mai au nevoie de nici o prezentare. Mai ales că, cele mai importante sondaje naționale, organizate în ultimii ani de mass-media românească și de pretutindeni, i-au plasat pe cei doi mari actori  pe primele locuri la categoria ”Cei mai iubiți români” - cel mai râvnit trofeu de către o personalitate românească, dar și la categoria ”Cei mai de încredere români” după marii sportivi NADIA COMANECI și GHEORGHE HAGI.  Tot ei au realizat de nenumărate ori „minutul de aur” în rating-ul posturilor naţionale de televiziune.

Întâlnirea cu Stela și Arșinel va înviora spiritul și va aduce zâmbetul pe buzele celor care vor alege să își petreacă seara de miercuri, 10 iulie, a.c., începând cu orele 19.00 la Teatrul de vară din Arad. Noua scenă estivală arădeană va găzdui un spectacol de comedie, eveniment de excepție care va lăsa în sufletul celor prezenți veselie și culoare.

 
”Traviata cu un final posibil” este propunerea de  spectacol de operă pe care regizorul suedez de origine română, Marcel Stănciucu o face publicului arădean în seara de miercuri, 17 iulie a.c., orele 21.00.

 Aducând în zilele noastre acțiunea unuia  dintre marile opusuri verdiene din toate timpurile, La Traviata, regizorul Marcel Stănciucu face o provocare și invită publicul arădean la un exercițiu de imaginație, oferind ”un final posibil”  uneia dintre cele mai  ”eternizate” povești de dragoste din toate timpurile.

Distribuția spectacolului reunește nume sonore ale scenei lirice românești, soprana Simonida Luțescu, tenorul Andrei Lazăr, baritonul Vicențiu Țăranu și soprana Cristina Eremia vor interpreta rolurile principale acompaniați de Ansamblul Johann Strauss Modern sub bagheta maestrului Tiberiu Soare.  Concertmaestrul invitat va fi Cristian Balaș din București.

Dedicat în mod special celor mici, spectacolul de operă pentru copii, programat pentru seara de miercuri, 24 iulie a.c.,   începând cu orele 19.00, îi va aduce în fața celui mai tânăr public arădean pe cei doi frățiori, Hansel și Gretel, personajele  celebrei povești scrise de Frații Grimm, poveste tălmăcită muzical de către trupa  de actori și cântăreți timișoreni de la Asociația ”Fascinația Sunetului”.

 

Miercuri, 31.iulie a.c.,  orele 21.00,  publicul   se va bucura de prezența pe scena Teatrului de Vară din Arad a unuia dintre cei mai apreciați artiști de origine română din lume, la această oră într-un spectacol cu titlul ”CINEACORDEON” / ”Emy Drăgoi plays Charlie Chaplin”

Cunoscut la Paris drept  “Regele jazz-ului la acordeon”  Emy Drăgoi,  în ipostază de “om orchestră”  reușește  să mixeze Ciocârlia  cu Dansul Săbiilor  sau  Simfonia a V- a de Beethoven  cu Ciuleandra.  Genialului muzician original din Ploiești cu rezidența stabilită în Paris este preocupat   să-și familiarizeze publicul cu ideea că acordeonul este un instrument la care se poate interpreta în registre muzicale foarte diverse.

 Cel mai recent proiect, ”CINEACORDEON” (”Emy Drăgoi plays Charlie Chaplin”) își propune realizarea ilustrației muzicale simultană ritmului cinematografic din primele scurt-metraje (mute) ale lui Charlie Chaplin, cele care conțin “in nucce” majoritatea tehnicilor și gag-urilor dezvoltate ulterior în lung-metraje dar abandonate în uitare tocmai datorită absenței sonorului. Proiectul se încadrează perfect în contextul în care anul acesta se împlinesc 100 de ani de la realizarea acestor filme.

 Pe întreaga durată a spectacolului, în jur de 60 de minute, Emy Drăgoi  improvizează utilizând chiar teme muzicale ale lui Charlie Chaplin, realizând sonorități muzicale pline de vitalitate și totodată de nostalgia  parfum de odinioară, contaminând cu bună dispoziție orice tip de auditoriu.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio