Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
26 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2013 | inapoi
REZIDENT EX

Fanii au ales oraşele în care se va desfăşura turneul REZIDENT EX – LIVE ON TOUR.

Datorită iniţiativei grupului Rezident Ex de a organiza un turneu naţional bazat pe cele mai multe solicitări venite din diverse localităţi, fanii muzicii rock din România au avut ocazia să-şi aleagă singuri oraşele în care vor cânta deja cunoscuţii şi îndrăgiţii brigadieri: Tavi, Kempes, Mathias – Matei, Cristi şi Vali.

Selecţia nu a fost uşoară, atît din cauza solicitărilor numeroase venite într-o perioadă relativ scurtă, cât şi din pricina dificultăţilor inerente de a găsi locaţii potrivite în oraşele selectate şi de a le „lega” într-o desfăşurare cursivă şi eficientă.

Acestea sunt:

24 octombrie – Târgu Mureş, Jazz & Blues Club

25 octombrie – Arad, Club Grand Boulevard

26 octombrie – Timişoara, Casa Tineretului

29 octombrie – Sibiu, Oldies Pub

30 octombrie –Craiova, Club Play

1 noiembrie – Iaşi,Underground Pub

2 noiembrie – Buzău, Club No Limit

7 noiembrie – Bucureşti, Silver Church

8 noiembrie – Constanţa, Club Phoenix

9 noiembrie – Braşov, Club Rockstadt

Desigur că nu s-au putut acoperi toate solicitările fanilor. Pentru acestea promitem că vom reveni. Au fost cerei pline de farmec, de afecţiune şi originalitate. Cum, în concepţia REZIDENT EX nimic nu rămâne nerăsplătit, fanii care au trimis asemenea solicitări vor avea parte chiar în timpul acestui turneu de mari surprize, chiar dacă nu se va cânta în oraşele lor.

În paralel va continua campanie de susţinere a mişcării rock şi de selecţie a trupelor şi soliştilor care vor cânta alături de REZIDENT EX în acest turneu. Îi rugăm pe cei interesaţi să consulte link - ul http://www.infomusic.ro/rezidentex/

Declaraţii:

Matthias Lange:  Revin de fiecare dată cu mare drag în ţara dumneavoastră şi mă bucur de fiecare întalnire cu acest public atât de muzical şi plin de temperament. Am pregătit cu colegii mei câteva surprize pentru acest turneu şi sunt convins că au să vă placă.

Christi Podratzky: Măbucur mult pentru acest turneu şi întâlnirea noastră cu fanii, care între timp sunt ca o familie pentru noi. Va fi un spectacol care-l recomand tuturor iubitorilor muzicii rock, vă îmbrăţişez şi vă aşteptăm.

Ovidiu Ioncu Kempes: Fiecare concert, pentru mine şi ceilalţi Rezidenţi este important şi-l trăim la maxim de fiecare dată pînă la epuizare. Mă bucur mult să mă reîntâlnesc cu fanii rock din toate generaţiile.

 Tavi Iepan: În mod sigur vor fi concerte de mare intensitate cu piese deja consacrate şi piese în primă audiţie. Este o mare bucurie pentru noi să ne întâlnim cu publicul din ţară şi cu invitaţii speciali pe care-i vom avea. Nu rataţi. Vă asigur, nu veţi regreta.

Vali Potra, alias Vali Potter sau Contabilul Întunericului: Dragi consumatori rock, vă aştept la concertele noastre. Mă simt totuşi obligat să anunţ persoanele mai emotive că vor trai momente de mare „sensibilitate” şi le recomand să consume pentru relaxare ceai de tei sau câteva „shoturi” sau amândouă, cu jumătate de oră înainte de concert, de rest ne ocupăm noi...hocus pocus rockus.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio