Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
26 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2010 | inapoi
Marcian Petrescu & Trenul De Noapte in Club Flex

MARCIAN PETRESCU &  Trenul De Noapte concerteaza IN PREMIERA ABSOLUTA si lanseaza noul album de studio “Povestile Bluesului”, VINERI 26 Martie 2010, de la ora 20:30, in Club FLEX din Arad.

Publicul aradean va avea parte de un show absolut unic in Romania la aceasta ora. Vor fi peste doua ore de blues, rock & roll, country, jazz si chiar elemente de muzica braziliana si cubaneza mixate in sonoritati de blues.

Marcian Petrescu este considerat cel mai bun muzicutist de blues al momentului din Romania, cu o tehnica si un sunet de muzicuta la acelasi nivel cu al colegilor sai de breasla americani !

Trenul de Noapte este singura trupa de Harmonica Blues din Romania si a sustinut pana acum trei turnee alaturi de legendarul muzicutist american SUGAR BLUE si a deschis concertul veteranului muzician american Charlie Musselwhite, un alt nume de referinta din bluesul modern american.

Lansat de casa de discuri Soft Records, prezentul material poate fi considerat o continuare logica a primului album ”Dependent de blues”, dar spre deosebire de anteriorul album, care a fost aproape in intregime acustic, de aceasta data formatia a ales sa interpreteze un blues electric extrem de energic, cu o orchestratie ce imbina clasicul cu modernul in ceea ce priveste texturile sonore ale instrumentelor si sound-ul general.

Marcian si colegii si-au dorit sa capteze pe disc energia si sunetul caracteristic unei prestatii live, acest lucru fiind realizat prin inregistrarea pieselor in studioul Real Sound sub bagheta maestrului Victor Panfilov, care s-a ocupat si de mixaje si masterizare.

Albumul contine piesa "IUBIREA TA E CA UN CANCER", in care apare ca invitat special SUGAR BLUE(Cel Mai Bun Muzicutist De Blues din Lume al Momentului !).

Din acest punct de vedere, albumul reprezinta o PREMIERA ABSOLUTA IN ROMANIA, fiind singurul album de blues realizat de un artist roman de blues pe care apare un invitat american de asemenea calibru, castigator a 2 premii GRAMMY !!!

Trenul de Noapte a realizat acest album in urmatoarea formula de trupa: Marcian Petrescu (muzicuta, voce, texte, compozitor, liderul trupei), Cyfer (chitara), Robert Ardeleanu (bas) si Petrica Ipatie (baterie). A colaborat la claviaturi Adrian Ivascanu.

Joi seara, pe scena de la FLEX Club , formatia se va prezenta intr-o componenta noua si extrem de spectaculoasa.

Alaturi de Marcian Petrescu, liderul trupei, la muzicuta, voce si mici momente de stand-up comedy, se vor afla Totu Rares-chitara, Robert Ardeleanu-bas si Constantin Barbaselu-baterie.

Iata doar o parte dintre motivele pentru care merita sa onorati cu prezenta acest concert.

http://www.youtube.com/watch?v=lLFuqKtjoUg

http://www.youtube.com/watch?v=3JRrLWkOe50

http://www.youtube.com/watch?v=Oa07ag9Jgtk

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio