Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
27 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact
Evenimente din
Evenimente 2010 | inapoi
Cinema City isi deschide portile la Arad

Aradul va avea de vineri un cinematograf cu 10 săli, dintre care 5 sunt săli digitale 3D. Cinema City din cadrul centrului comercial Atrium are cu 35% mai multe locuri decât cel din Timişoara, fiind practic cel mai mare multiplex din Banat. Valoarea investiţiei ajunge la 5 milioane de euro.
Cu o capacitate totală de 1621 de locuri şi 10 săli, Cinema City Arad este multiplexul cu cel mai mare număr de săli digitale 3D din afara Bucureştiului, rata de digitalizare fiind de 50%.
Multiplexul oferă tehnologie de ultimă generaţie într-un mediu premium, prin săli de cinema confortabile, dotate cu cele mai moderne echipamente, folosind renumitele proiectoare Kinoton şi Christie şi sunetul Dolby Digital Surround. Spectatorii vor beneficia şi de un bufet de unde se pot cumpăra gustări (popcorn, nachos, dulciuri) şi băuturi racoritoare. În plus, înainte sau după film, spectatorii pot servi o cafea chiar în cafeneaua de incintă, dezvoltată de Cinema City în parteneriat cu Strauss România.
Mooky Greidinger, Preşedintele Cinema City International, a declarat cu ocazia conferinţei de inaugurare a Cinema City Arad: “Strategia noastră este să le oferim clienţilor cele mai bune facilităţi, cele mai moderne tehnologii şi cea mai bună calitate a serviciilor, la cele mai înalte standarde ale industriei la nivel internaţional. Cinema City Arad va oferi vizitatorilor din oraş şi din zonele învecinate posibilitatea de a viziona cele mai noi filme, simultan cu lansarea lor la nivel naţional, şi va difuza săptămânal premiere şi avanpremiere.”
În perioada 17 – 23 septembrie, Cinema City Arad va avea în program o premieră, „Resident Evil: Viaţa de apoi”, în format 3D, cel de-al patrulea thriller de acţiune din serie, cu Milla Jovovich în rolul principal, şi o avanpremieră „Wall Street: Banii trebuie să circule”, un film cu Michael Douglas şi Shia LaBeouf.  Biletele au aceleaşi preţuri cu cele din Timişoara, cel mai scump ajungând la 21 de lei, aplicându-se însă reduceri pentru elevi şi studenţi.
Cinema City Arad este al 8-lea multiplex pe care reţeaua internaţională de cinematografe îl deschide în România, din 2007 şi până în prezent. Multiplexurile Cinema City se află în București, Piteşti, Iaşi, Timişoara, Cluj şi Bacău. Odată cu deschiderea Cinema City Arad, compania îşi va extinde numărul de săli operate la 82, care însumează peste 12.000 de locuri, consolidându-şi poziţia de lider al pieţei. Pe finalul anului, în funcţie de ritmul construcţiilor, Cinema City intenţionează să adauge portofoliului său cinematografe în Brăila, Baia Mare şi Târgu Mureş.

Despre Cinema City

Cinema City International, companie listată la bursa din Varşovia, este cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel şi din Europa Centrală şi de Est. Compania îşi dezvoltă continuu reţeaua pe o piaţă de peste 100 de milioane de locuitori, distribuită în şase ţări: Israel, Polonia, Cehia, Ungaria, Bulgaria şi România.
Activitatea companiei începe încă din 1929, în Israel, Cinema City dezvoltându-se rapid şi devenind lider de piaţă în această ţară. A urmat apoi extinderea în afara Israelului, cu primul multiplex al companiei deschis în Ungaria, în 1997. În prezent Cinema City deţine, în cele şase ţări, o reţea de 69 de cinematografe multiplex, cu un total de 679 de săli şi o capacitate de peste 120.000 de locuri. Cinema City este operatorul de cinema cu cea mai mare rată de creştere din Europa, cu peste 42 de multiplexuri (un total de 426 de săli) în faza de construcţie, în acest moment.
Pe lângă vânzările generate din bilete şi servicii, în multiplexuri, Cinema City obţine venituri şi din distribuţia de film (având şi licenţă exclusivă de distribuţie pentru producţiile Disney în Israel, Polonia, Ungaria şi România prin subsidiara sa Forum Film), din vânzări de DVD şi VHS, publicitate şi diverse proiecte imobiliare legate de complexurile cinematografice operate. Grupul Cinema City International are peste 3.000 de angajaţi în cele 6 ţări unde deţine reţele de cinematografe.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio