Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
19 / Sep / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

Achitarea taxei pentru morminte


Autor: Vasile Zărăndan

Gospodarirea Comunala Arad informeaza detinatorii locurilor  de inhumare aflate in cimitirele Eternitatea, Gai, Pomenirea si Muresel, carora le-au expirat concesiunea, sa se prezinte cat mai repede la Serviciul Administrare Cimitire, cu sediul de pe str. Poetului  nr. 1 (pentru Cimitirele Gai si Eternitatea) sau calea Bodrogului nr. 1 (pentru Cimitirele Muresel si Pomenirea) de luni pana vineri, intre orele 08:00-15:00, telefon 0257/272.117 sau 0257/281.161, in vederea preschimbarii actelor de dare in folosinta, actelor/contractelor de concesiune si achitarii taxelor de inchiriere  cimitire/locuri de veci pe 7 respectiv 25 ani.

In caz contrar se vor aplica prevederile:
● Legii Nr.102/11.07.2014 privind cimitirele, crematoriile umane si serviciile funerare, care precizeaza la art. 19: “Administratorul cimitirului retrage dreptul de folosinta a locurilor de inhumare si ii instiinteaza in scris pe titularii dreptului de folosinta in urmatoarele cazuri:
a) titularului i se atribuie un alt loc de inhumare;
b) parasirea sau mentinerea in stare de neingrijire pe o perioada mai mare de 2 ani a locurilor de inhumare si a lucrarilor funerare, dupa o notificare prealabila;
c) neplata taxelor in conditiile prevazute de contract.’’

Momentan exista 4855 locuri de veci concesionate si expirate in cimitirul Pomenirea, 50 locuri de veci concesionate si expirate in cimitirul Muresel, 3200 locuri de veci concesionate si expirate in cimitirul Eternitatea si 480 de locuri de veci concesionate si expirate in cimitirul Gai.

In conformitate cu regulamentul privind organizarea si functionarea cimitirelor va rugam sa va prezentati la Administratia Cimitirelor pentru achitarea taxei si claificarea situatiei concesionarii locului de veci .

Plata se efectueaza prezentand actul de identitate (original), contractul de concesiune (original) si ultima chitanta privind achitarea taxei. Persoanele care nu detin ultima chitanta trebuie sa prezinte o dovada privind achitarea taxei obtinuta de la prestatorul de servicii din cadrul cimitirului respectiv.

Taxa de concesionare pentru locurile de veci se achita de catre beneficiarii contractelor de concesiune a locurilor de veci la Serviciul Administrare Cimitire, Directia Gospodarire Comunala Arad.

Conducerea societatii GCA

10/10/2017
 
Vizualizari: 502 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
A patra editie Red Run
Din 28/09
FINALA CAMPIONATULUI DE DRAG 2018
Din 06/10
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio