Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
12 / Dec / 2018
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

O noua serie pentru cursul de Inspector Resurse Umane


Autor: Arq.ro

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad organizeaza, in perioada 26 martie – 30 aprilie 2018, cursul autorizat de INSPECTOR RESURSE UMANE - cod COR 333304.

“Programul se adreseaza persoanelor care doresc sa se califice in intocmirea si gestionarea documentelor ce tin de evidenta muncii intr-o organizatie, de gestionare a relatiilor dintre angajat si angajatori, de recrutarea si selectarea personalului care urmeaza sa fie angajat”, declara prof. Carmen Crisan, coordonatorul Centrului de Formare Profesionala din cadrul CCIA Arad.

Durata cursului este de 14 zile si se adreseaza absolventilor de studii superioare si studii medii. Se va desfasura in zilele de luni, miercuri si joi la sediul CCIA Arad, Str. Closca, nr. 5.

Certificare recunoscuta in Romania si in UE

La finalul cursului, absolventii vor deveni INSPECTORI RESURSE UMANE, conform certificatului obtinut si recunoscut de ANC, Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului. Certificatul este recunoscut atat la nivel national, cat si in Uniunea Europeana.

Tematica si competente dobandite

Prin intermediul acestui curs, participantii vor dobandi competente/abilitati specifice cu privire la: planificarea activitatilor, comunicarea cu angajatii, aplicarea prevederilor legale referitoare la securitatea, sanatatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta, intocmirea documentelor de evidenta a personalului, gestionarea documentelor de evidenta a personalului, organizarea recrutarii personalului, intocmirea registrului general de evidenta al salariatilor, intocmirea statului de plata pentru personalul angajat, administrarea bazei de date de evidenta a personalului.

Prin parcurgerea programului, participantii vor aprofunda si aplica cunostintele dobandite pe parcursul zilelor de training, in cadrul unor proiecte realizate individual. Fiecare participant va avea de rezolvat aplicatiile care vor constitui lucrarea practica ce va trebui sustinuta in cadrul examenului final.

Detalii suplimentare la telefon: 0730.188.299 sau 0257/208.800, fax 0257/254.200, persoana de contact prof. Carmen Marinela Crisan.

12/03/2018
 
Vizualizari: 613 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival revine in 2019
Din 15/01
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio