Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
18 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

Consiliul Judetean a sprijinit cu 63 de milioane de lei, in trei ani, proiectele primariilor din judet


Autor: Arq.ro

In perioada 2016-2018, Consiliul Judetean Arad a alocat peste 63 de milioane de lei primariilor din judet, pentru sprijinirea proiectelor derulate de acestea. Alocatiile Consiliului Judetean pentru primarii vin in contextul in care bugetul judetului Arad a suferit taieri semnificative din partea Guvernului, cele mai drastice fiind in anul 2018.

Fondurile cu care Consiliul Judetean ajuta investitiile primariilor din judet provin, in cea mai mare parte, din cote defalcate din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale colectate la nivelul judetului si partial din TVA.

„Ne-am concentrat pe sprijinirea comunitatilor mai mici, a celor cu bugete mai reduse. In masura posibilitatilor noastra, contribuim anual, pentru a sprijini proiectele primariilor din judetul nostru. Daca Guvernul nu ar fi taiat din banii Consiliului Judetean, contributia noastra putea fi si mai consistenta pentru primarii. Sprijinim proiecte importante pentru cetateni, pe care unele primarii nu ar putea sa le realizeze fara noi. Din anul 2016 am repartizat peste 63 de milioane de lei, adica aproximativ 14 milioane de euro, pentru unitatile administrativ-teritoriale din judet. Cu atat mai importanta este contributia noastra la proiectele primariilor din judet, cu cat si acestea au suferit de pe urma politicii Guvernului”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Consiliul Judetean a cofinantat diverse lucrari edilitare, de la modernizari de strazi, drumuri comunale si amenajari de trotuare, la gradinite, scoli, camine culturale sau sedii administrative, retele de apa si canalizare, amenajari piete etc. Sumele distribuite in ultimii trei ani sunt 22.483.000 lei (2016), 24.564.000 lei (2017) si 15.320.480 lei (2018).

„Se observa o scadere semnificativa in ultimul an, din cauza faptului ca Guvernul a taiat 11 milioane de euro din bugetul Consiliului Judetean”, a precizat presedintele Iustin Cionca.

10/01/2019
 
Vizualizari: 268 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio