Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
18 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 
  Home » Servicii » Cursuri » Curs intensiv superior YOGA inapoi
YOGA - Curs intensiv superior
 

YOGA - Curs intensiv superior
Putem considera pe buna dreptate ca yoga este un imens tezaur, o comoara spirituala a umanitatii, pe care fiecare dintre noi suntem invitati sa o descoperim si sa o fructificam. Yoga este un sistem eminamente practic care, prin profunzimea si dezvoltarea sa, nu are termen de comparatie pe aceasta planeta. Acest sistem cuprinde metode specifice care ne permit sa ne armonizam trupul, sa dobandim o perfecta stare de sanatate, sa ne relaxam, sa ne incarcam cu energie, sa ne antrenam diferite capacitati si abilitati fizice, psihice, mentale, sufletesti si spirituale.

In zilele noastre, foarte multi dintre noi avem mare nevoie de yoga. De ce?
Pentru ca unii dintre noi nu stim sa ne bucuram de viata sau pur si simplu nu mai apucam sa ne gandim la asa ceva, fiind prinsi in iuresul treburilor cotidiene, al grijilor zilei de maine si al planurilor de viitor.
Pentru ca suntem adeseori obositi, stresati, agitati, nemultumiti, bolnavi, nefericiti, influentabili, rigizi.
Pentru ca uneori avem senzatia ca nu avem deloc control asupra vietii noastre si ca nu stim incotro ne indreptam (sau intuim acut ca nu ne indreptam in directia cea buna).
Pentru ca fericirea noastra depinde de evenimente exterioare si de alte fiinte si, in rarele ocazii cand o traim, pare ca ne scapa printre degete.
Pentru ca nu avem repere valorice si nu stim care sunt lucrurile esentiale.
Pentru ca nu stim cum sa ne transformam si sa ne orientam viata in sensul dorit, pentru ca nu ne este prea clar care este rostul vietii noastre si vrem sa gasim ceea ce ne lipseste pentru a fi impliniti, sanatosi, fericiti si armoniosi.
Pentru ca atunci cand in fine ne decidem sa ne apucam sa cautam informatii si metode care ne pot ajuta sa ne imbunatatim viata, suntem asaltati de oferte care mai de care mai extravagante si nu avem niciun criteriu de selectie... De ce sa ne apucam mai intai? De dieta, de exercitii fizice, de vreo practica meditativa, de terapii naturiste, de tehnici de relaxare, de metode de trezire a sufletului sau chiar de astrologie? Cursurile de yoga ne ofera din toate exact atat cat avem nevoie, intr-un ansamblu coerent care nu neglijeaza niciun domeniu al vietii noastre si niciun aspect al fiintei noastre.

Ce ne poate oferi yoga?
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi o viziune inteleapta si echilibrata care ne poate ajuta sa ne organizam mult mai bine viata, astfel incat aceasta sa fie din ce in ce mai armonioasa si implinita.
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi un set de metode simple si eficiente care, atunci cand sunt aplicate corect si perseverent, ne ajuta sa dobandim o stare de sanatate deplina pe care apoi o vom putea mentine cu usurinta.
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi exercitii accesibile cu ajutorul carora ne vom armoniza trupul atat ca estetica si armonie, cat si ca tonus, energie si putere.
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi tehnici de relaxare, de meditatie si de concentrare care ne ajuta sa eliminam definitiv oboseala, stresul, insomnia, sa depasim anumite probleme emotionale si sa compensam in mod inteligent suprasolicitarea cu care ne confruntam adeseori.
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi un sistem eminamente practic, extrem de eficient, de dezvoltare personala, care ne permite sa dobandim succesul in tot ceea ce ne propunem sa realizam si care este benefic.
Yoga ne ofera fiecaruia dintre noi cunostinte esentiale si repere valorice care ne vor transforma radical viziunea asupra propriei fiinte si asupra celoralti, asupra relatiilor personale sau profesionale si ne vor ajuta sa ne armonizam aceste relatii.
Yoga este atat de eficienta in atat de multe directii importante deoarece ea este in primul si in primul rand un sistem spiritual, bazat pe cunostinte ezoterice stravechi despre lume si viata, despre alcatuirea fiintei umane. La modul fundamental, yoga ne ofera o cale spirituala autentica care ne permite sa-L descoperim pe Dumnezeu in propria noastra fiinta si sa atingem starea de desavarsire spirituala. Pe parcursul acestei cai de redescoperire interioara, vom beneficia din plin de beneficiile practicii yoga, caci vom avea o viata din ce in ce mai fericita si plina de sens.

Cursul nostru este un curs de yoga integrala.
Yoga integrala este o combinatie inteligenta de metode specifice traditionale utilizate in vederea dezvoltarii armonioase a fiecarui aspect al fiintei umane: fizic, emotional, mental, intelectual si spiritual.
Yoga integrala este un sistem stiintific care combina diferite ramuri sau forme de Yoga in vederea atingerii unei complete si depline infloriri a tuturor potentialitatilor latente superioare ale individului.
Este un curs structurat academic in cadrul caruia practica tehnicilor specifice este insotita de elemente teoretice, care se regasesc si pe suportul de hartie distribuit la fiecare sedinta. Se adreseaza tuturor celor care cauta sa se inteleaga mai bine pe ei insisi, sa inteleaga lumea in care traim si universul care ne inconjoara. Sunt abordate mai multe forme de yoga traditionale (Hatha Yoga, Laya Yoga, Jnana Yoga, Bhakti Yoga, Tantra Yoga, Raja Yoga, Karma Yoga) si contine elemente din spiritualitatea tuturor cailor autentice. Se ofera informatii despre alimentatie, medicina naturista, diverse metode de autoterapie.

YOGA - Curs intensiv superior

Conferinta de deschidere va avea loc LUNI 25 septembrie 2017 de la ora 19 la Hotel Continental Forum (Astoria) in sala "Ioan Slavici A" de la mezanin.

Cursul are loc in fiecare VINERI de la ora 19:30, incepand cu data de 29 septembrie 2017.
Prima luna de curs este gratuita!

 

Pentru locul de desfasurare a cursului sau orice alte informatii va rugam sa ne contactati la:
telefon: 0728-633100
sau la adresa de mail: fundatia.hermes.arad@gmail.com

 
 
Vreau sa inscriu o firma in AradCity  
Link Sponsorizat
SC Estetika Profesional SRL
SC Estetika Pprofesional este o companie care organizeaza cursuri de formare profesionala in domeniul frumusetii. Suntem
Curs intensiv superior YOGA
Curs structurat academic in cadrul caruia practica tehnicilor specifice este insotita de elemente teoretice. Se adreseaz
Adauga un banner
Puteti sa achizitionati spatiu publicitar (banner) in cadrul catalogului de firme din Arad! Pentru mai multe detalii apasati aici.
Link sponsorizat

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio