Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
24 / Jul / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

Wallberg Properties inaugureaza Arad Plaza, cel mai spectaculos proiect rezidential livrat in vestul tarii


Autor: Vasile Zărăndan

Cel mai spectaculos proiect rezidential din vestul tarii, Arad Plaza, va fi inaugurat astazi, 13 iunie, la Arad, in cadrul unui eveniment la care vor participa reprezentanti ai mediului de afaceri din regiunea de vest si oficialitatile locale. Cele 107 apartamente premium-high, suprafetele destinate birourilor, si spatiile comune au fost finalizate. Proiectul, inclus in top 5 proiecte premium din Romania de catre Coldwell Banker in 2017, atrage un interes deosebit din partea comunitatii locale din orasul de pe Mures.

Dezvoltatorul local Wallberg Properties finalizeaza proiectul Arad Plaza, compus din trei corpuri cu o suprafata de peste 20.000 mp construiti. Situat la kilometrul 0 al Aradului, Arad Plaza cuprinde 107 apartamente cu doua, trei, patru camere, lofturi si penthouse-uri si peste 1.200 mp de birouri de tip SOHO – small office home office.

Livrarea are loc intr-un context economic favorabil pentru Arad; orasul atrage investitii si ofera in continuare oportunitati de dezvoltare a afacerilor in aceasta regiune, fiind o alternativa eficienta din punct de vedere al costurilor in comparatie cu Timisoara. “Proiectul nostru este primul ansamblu rezidential major cu un amplasament cu adevarat premium, care respecta standarde internationale pentru aceasta categorie de locuinte, in ceea ce priveste conceptul, dimensiunea, calitatea, facilitatile, parcajele si eficienta energetica. Era mult mai la indemana, atat din punct de vedere a vitezei de dezvoltare si de absorbtie, dar si a profitabilitatii sa construim un proiect pe segmentul mediu. Am ales sa ne asumam insa responsabilitatea de a dezvolta un proiect deosebit pentru comunitatea locala, sa ne aducem contributia asupra patrimoniului Aradului, imbogatindu-l. Construim durabil, un proiect care sa stea in picioare si in secolul urmator. Propunem un concept unic, de inalta tinuta, la un pret de vanzare situat in jurul valorii de 1.100 euro/mp util, sub pretul mediu pe nou plus vechi din Timisoara. Randamentele obtinute din chirii in ansamblul nostru depasesc 8%/an, iar potentialul de apreciere a preturilor este ridicat, tinand cont de faptul ca proiecte similare in Timisoara sunt cu 35-40% mai scumpe si avand in vedere potentialul economic al Aradul, oras aflat in primele 10 din tara ca performanta economica. Aradul este si va fi un nod rutier si logistic strategic, foarte important in contextul convergentei economiei”, subliniaza Valentin Morar, CEO-ul Wallberg.

Dincolo de localizarea ultracentrala evidenta, unul din principalele avantaje competitive ale ansamblului Arad Plaza este conceptul de locuire propus. Linistea impresioneaza, ansamblul beneficiind de un grad mare de absorbtie fonica datorat unei adevarate centuri de protectie formata de cladirile istorice cu front stradal la Bulevardul Revolutiei. Intimitatea este accentuata si de zidaria dubla intre apartamente, dar si de faptul ca spatiile comune au fost gandite sa asigure functia de trecere, mai putin de stationare, asigurand individualitatea si discretia zonelor de locuit, dar avand in acelasi timp o peisagistica impresionanta. Toate unitatile sunt gandite in armonie cu lumina naturala si peisagistica ansamblului. Apartamentele Arad Plaza integreaza conceptul smart home, utilizand cel mai performant sistem disponibil in prezent pe piata internationala, care permite, printre altele, controlul de la distanta, in orice moment a temperaturii, luminii ambientale sau sigurantei, direct de pe telefonul mobil sau tableta.

O coloana intreaga dintr-unul din corpuri este rezervata spatiilor de birouri. Conceptul office propus prevede asigurarea unui spatiu de birouri ultracentral potrivit nevoilor business-urilor creative, freelancer-ilor si meseriilor liberale, dar chiar si companiilor care au nevoie de un birou amplasat central. “Este vorba despre un concept care va fi tot mai des utilizat in viitor, cand numarul persoanelor care vor activa in regim de freelancing sau care vor avea nevoie de o prezenta central va fi tot mai mare. Piata muncii se orienteaza deja in aceasta directie ceea ce ofera o flexibilitate deosebita si o mare libertate. Spre deosebire de home office-ul clasic, separarea spatiului de locuire fata de cel de lucru intareste intimitatea si asigura o performanta ridicata,” adauga Valentin Morar.

Pe langa faptul ca reprezinta un concept unic de locuire in Arad, Arad Plaza contribuie la dezvoltarea urbanistica a orasului, imbogateste Aradul prin angrenarea altor investitii complementare si, implicit, prin cresterea dinamismului zonei ultracentrale a orasului.

”A construi intr-o zona centrala inseamna a nu construi la infinit in afara suprafetei orasului, inseamna sa te inserezi intre toate cladirile acestea vechi si neintretinute, inseamna sa incerci sa nu le agresezi, inseamna sa-i aduci pe romanii care au inceput sa mearga si ei pe afara, sa deschida ochii, sa-i aduci inapoi acasa sa vada ca si la ei pot sa aiba minimul de impresie pe care au gasit-o afara, inseamna, de fapt, cred, un minim de decenta in viata de zi cu zi, caci, la urma urmei, asta de dorim cu totii”, a explicat sugestiv arhitectul Bogdan Drig, artistul in a carui minte si apoi planseta s-a infiripat ARAD Plaza.

Despre Wallberg Properties

Wallberg Properties reuneste un grup de companii de dezvoltare imobiliara coordonat de antreprenorul aradean Valentin Morar, activ pe pietele locale din 2004. Portofoliul companiei include peste 1.000 de apartamente construite in 6 proiecte, situate in diverse orase ale tarii, dintre care amintim Arad Plaza si Bourgeoise Residence finalizate recent in Arad, un proiect de vile din Cluj-Napoca, respectiv proiectul Sunnyville Brasov. Compania are in portofoliu peste 150 000 de mp construiti la o valoare de piata estimata la peste 90 de milioane de euro si pregateste un nou proiect in Timisoara.

13/06/2018
 
Vizualizari: 654 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio