Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio, Forum, Publicitate
18 / Jun / 2019
Home Contul meu Anunturi Matrimoniale Arad City Harta Arad Video Utile Radio Live Games & Fun Contact

Login firma
Pentru folosirea serviciilor 'Catalog Firme' trebuie sa va autentificati folosind un cont de Firma
Cont
Parola
Inscrie firma
VerificareTVA - Informatii fiscale in timp real
Ferestre de Mansarda
Cosmetice Naturale
Jante Auto
Lumanari Mueller Kerzen
HPA Quality Placement
Servicii de curatenie
Expert ADR - Marfa periculoasa
Westtech - piese auto reconditionate
Hanul Moara cu Noroc
Automatizari porti, Usi de Garaj Arad si Timisoara
 

Aradul primește vizita conducerii uneia dintre cele mai importante provincii din China


Autor: Arq.ro

Aradul este gazda unei importante delegatii din Republica Populara Chineza. Viceguvernatorul Provinciei Fujian, Wang Huimin, o provincie cu 35 de milioane de locuitori, insotit de 6 lideri ai administratiei provinciale viziteaza judetul Arad ca urmare a invitatiei presedintelui Consiliului Judetean Arad, Iustin Cionca. Anul trecut o delegatie a Consiliului Judetean Arad a semnat la Fujian un Memorandum de Intelegere pentru intensificarea relatiilor administrative, economice, culturale, din domeniul sanatatii si al educatiei, memorandum care va sta la baza unei viitoare relatii de infratire intre Fujian si Arad.

Delegatia chineza participa astazi la Topul Firmelor iar maine va vizita obiective industriale si culturale din municipiul si judetul Arad, printre care Zona Libera, Terminalul Intermodal de la Curtici, Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad, Palatul Administrativ si Palatul Cultural.

Presedintele Iustin Cionca a declarat ca isi doreste ca Memorandumul de Intelegere cu Provincia Fujian sa fie urmat de pasi concreti, de colaborare in domeniul medical, economic, turism, schimburi de studenti, parteneriate intre scoli.

,,Judetul Arad si-a dezvoltat foarte mult in ultimii doi ani relatia cu Republica Populara Chineza. Avem un respect profund fata de partenerii nostri din administratiile Hainan si Fujian. In luna mai am gazduit cea mai importanta delegatie de oameni de afaceri din China care a fost vreodata la Arad, in domeniul industrial si medical. Am profitat de intalnire sa retransmit invitatia noastra conducerii Spitalului Provincial Fujian, cu care ne dorim sa intram intr-un parteneriat. Mi-am propus ca Aradul sa fie un centru al afacerilor chinezesti in Europa Centrala si de Est si sa deschidem la Arad un centru de medicina chineza traditionala. Experienta pe care am avut-o in Provincia Fujian m-a inspirat sa gandim dezvoltarea Aradului la o alta scara si sa accelerez colaborarea cu partenerii chinezi. I-am invitat pe oaspetii nostri sa participe la Topul Firmelor, in cadrul careia premiem cei mai performanti investitori din Arad. Sunt companii cu investitii de sute de milioane de euro, care realizeaza un export de 3,5 miliarde de euro, ceea ce ne plaseaza pe primele locuri in aceasta regiune a Europei. Revista internationala Forbes, cumparata de grupul chinez HNA, din Hainan, plaseaza Aradul in primele cinci cele orase din Romania cele mai bune pentru investitii”, a declarat presedintele Iustin Cionca.

Delegatia oficiala chineza este compusa din Wang Huimin, Vicepresedinte al Comitetului Provincial Fujian al Conferintei Consultative Politice a Poporului Chinez (Viceguvernator al Fujianului), Wu Guosheng, Director general al Comitetului pentru legaturi cu Hong Kong, Macao, Taiwan si Afacerile Externe ale Comitetului provincial Fujian CPPCC, Liu Lianghui, Director General Adjunct al Oficiului pentru Afaceri Chineze de peste mari al Guvernului Provinciei Fujian, Liu Lianghui, Director General Adjunct al Oficiului pentru Afaceri Chineze de peste mari al Guvernului Provinciei Fujian, Zhan Jinfeng, director adjunct al Biroului General al Guvernului Provinciei Fujian, Lin Lei, functionar al Oficiului pentru Afaceri Externe al Guvernului Provinciei Fujian si Chen Yuting,  investitor.

12/10/2018
 
Vizualizari: 442 Trimite unui prieten
Sursa: Arq.ro Discuta aceasta stire pe Forum

Opinia ta conteaza!
Atentie: puteti sa introduceti o singura opinie per stire.
Nume
Opinia

Nu ne asumam raspunderea pentru opiniile exprimate in aceasta pagina.

Login Persoana fizica
Pentru a putea folosi serviciile de matrimoniale si sa postati anunturi trebuie sa va autentificati
Nume
Parola
Inregistrare
Web design Arad, Publicitate Arad
Revista AradCity
Revista AradCity
Lista firmelor din Romania
Parteneri media
KissFM
MagicFM
Evenimente
Arad Open Air Festival
Din 28/06
Toate evenimentele
Ferestre Zedra, Ferestre lemn stratificat
Rubio - Lubrifianti, uleiuri industriale
Tulcea
AiudOnline

Vestul.ro - Informatii si opinii despre istoria, cultura si traditiile Banatului Curs BNR ziare Catalog WEB

Termeni si Conditii de Utilizare : Parteneri : Resurse webmasteri : Publicitate prin AradCity : Contact : Trimite unui prieten : ListaFirme.ro
 Stiri Arad, Evenimente, Firme din Arad, Vand Cumpar Arad, Matrimoniale Arad, Distractie Arad, Party, Locuri de munca, Cazare Arad, Radio