Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Iepurasii pusi intr-un tarc in fata Primariei Arad, ucisi de cainii vagabonzi

Cativa iepurasi care au fost pusi in fata Primariei Arad in preajma sarbatorilor au fost gasiti morti, miercuri, iar un martor a postat fotografii de Facebook, afirmand ca iepurasii au fost atacati de caini vagabonzi, in cursul noptii, pentru ca nu ar fi fost paziti. Fotografia a starnit un val de reactii pe reteaua de socializare, aradenii cerand sa fie gasiti vinovatii, scrie News.ro.

Primaria Arad si Centrul Municipal de Cultura au orgaizat, in perioada 6 – 18 aprilie, Targul de Primavara, in fata Primariei, unde au fost instalate casute pentru comercianti, dar si un tarc cu iepurasi, pentru a fi admirati de copii in preajma sarbatorilor.

Miercuri dimineata, iepurasii au fost gasiti morti, iar un martor a postat pe Facebook fotografii, afirmand ca au fost lasati sa inghete de frig si sa fie atacati de caini.

”Trebuie sa vada lumea si partea rea, nu doar cea buna a acestei idei, de a aduce iepurasii in fata primariei! Inadmisibil asa ceva! Intelegem ca s-au facut amenajari pentru sarbatorile pascale cu toate decoratiunile, dar pana la bietele animalute! Sunt niste fiinte inocente, de ce trebuie sa stea in fata primariei in ploaie? Pe langa faptul ca sunt maltratati de copii (in sensul ca sunt mangaiati zilnic de sute de ori), acum noaptea in jurul orei 4:00 eram in trecere pe acolo si am zarit iepurasi. Ghiciti ce? Erau incoltiti de patru caini ai strazii care latrau la ei. Am mers acolo si am alungat cainii, dar din pacate cainii au sarit peste gardul care proteja iepurasii", a scris aradeanul Florian Lile.

Tanarul sustine ca erau opt iepuri, iar ”doi erau inghesuiti intr-un colt, speriati, unul era muscat de coloana vertebrala, nemaiputandu-se deplasa, iar cinci erau omorati de cainii strazii”.

Autor: Arq.ro, 19/04/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum