Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Candidatul PNL, Marius Silviu Onet, si-a depus candidatura pentru Primaria Comunei Covasant!

Marius Silviu Onet, primarul interimar al comunei Covasant, si-a depus astazi oficial candidatura pentru functia de primar al comunei, din partea Partidului National Liberal.

In varsta de 33 de ani, Marius Silviu Onet este absolvent al Facultatii de Teologie din Arad. Este casatorit, tatal unui baietel de doi ani.

„Sunt in echipa cu presedintele Consiliului Judetean Arad, domnul Iustin Cionca, cu vicepresedintele Consiliului Judetean, doamna Claudia Boghicevici, si cu conducerea PNL Arad, pentru a realiza proiecte importante la Covasant. Avem acum marea sansa sa facem, in aceasta echipa puternica, ceea ce ne-au cerut cetatenii. Candidez pentru functia de primar cu convingerea ca am de partea mea Consiliul Judetean si ca vom primi sprijin sa realizam ce le promitem locuitorilor din Covasant”, a declarat Marius Silviu Onet.

Principalele proiecte pe care candidatul PNL la primaria Covasant le sustine sunt asfaltarea tuturor strazilor din localitate si finalizarea retelei de canalizare, unde mai exista un necesar de 6.5 km. Marius Silviu Onet isi propune si reabilitarea exteriorului scolii, a gradinitei si modernizarea cladirii Caminului Cultural.

„Comuna noastra are multe de oferit. Este pe Drumul Vinului, pe care Consiliul Judetean il va dezvolta in urmatorii ani. Asta inseamna mai multi bani din servicii, pentru locuitorii comunei, dar si un sprijin real pentru fermierii, producatorii locali in vanzarea produselor” a completat candidatul PNL la functia de primar in comuna Covasant.

In calitate de primar, prioritatea lui Marius Silviu Onet este dezvoltarea comunei Covasant si cresterea calitatii vietii pentru cetatenii localitatii.

Alaturi de candidatul PNL, la depunerea candidaturii, au participat vicepresedintele CJ,Claudia Boghicevici, primarul localitatii Ghioroc, Corneliu Popi-Morodan si primarul comunei Vladimirescu, Ioan Crisan.

Comunicat PNL Arad

Autor: Arq.ro, 19/05/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum