Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Accident cu MERTAN intre Pecica si Nadlac, cu doi raniti si un jurnalist aradean agresat de romi !

In dupa-amiaza zilei de sambata, 15 iulie, in jurul orei 17,30, conducatorul unui Mercedes cu numere de Marea Britanie (si probabil cu permisul luat la Pitesti), care circula pe Drumul National 7 in directia Nadlac, la aproximativ trei km de la iesirea din localitatea Pecica, intr-o curba semnalizata drept "Deosebit de periculoasa", a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat pe campul din dreapta soselei, pe directia de mers.

In urma accidentului doua persoane de etnie roma au fost ranite. Una a suferit mai multe fracturi si a fost transportata de catre un elicopter SMURD la Spitalul Judetean Arad iar cealalta persoana, cu leziuni mai usoare, a refuzat categoric sa fie internata.

Cu acest prilej s-a petrecut si un incident regretabil, colegul Cristi Cotuna de la TV Arad fiind agresat de catre temperamentalii romi, in timp ce jurnalistul se documenta la fata locului. Este a doua oara in acest an cand am vazut cum jurnalisti aradeni (Vasile Obsitos, Adrian Craciunoiu) sunt batuti sau bruscati de catre romi sub privirile impasibile ale Politiei.

Si-o fi constituit  Politia Romana un Partid al Inocentilor si nu a aflat inca presa? Daca este asa, atunci ar trebui sa anunte oficial populatia si sa delege atributiile specifice (printre ele fiind si siguranta cetatenilor) altui minister! Nu de alta, dar asa se da senzatia existentei unui vid de putere. Si intotdeauna, in astfel de situatii, exista tendinta ca golul de putere sa fie umplut de o alta structura: paramilitara ("Traiasca Legiunea si Capitanul!") sau interlopa (Utu, iesit din puscarie, gata sa preia el ordinea-n Arad).

Iar atunci politistii pot sa predea linistit armamentul din dotare si sa urmeze cursuri de balet, bunaoara! Si-n momentul in care magraonul ii trage un frast in barba ziaristului, politistul sa faca o suava reverenta si sa invite gratios tiganul la dans, manca-ti-as ...

Vasile Zarandan

Autor: Vasile Zărăndan, 17/07/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum