Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Organizarea Targului "Produs in Arad" a intrat in linie dreapta

Organizarea targului „Produs in Arad”, care prefateaza Zilele Aradului, a intrat in linie dreapta. Astazi, la sediul Consiliului Judetean Arad, producatorii s-au intalnit in cadrul unei sedinte cu dl. Andrei Ando, director executiv al Directiei Comunicare si Strategii din cadrul CJA, d-na Geanina Pistru, reprezentant al Primariei Municipiului Arad, dl. Flavius Stanis, reprezentantul Centrului Municipal de Cultura Arad, dl. Stelian Nistor, director al SC. TOP Arad.

Producatorii din municipiu si judet au aflat detalii tehnice despre targ si au transmis nevoile lor.

„La prima editie a targului „Produs in Arad” vom avea alaturi de noi aproximativ 60 de producatori din Arad, Buteni, Chisineu Cris, Covasant, Conop, Curtici, Draut, Felnac, Frumuseni, Ghioroc, Gurahont, Ineu, Iratosu, Lipova, Macea, Minis, Nadlac, Sofronea, Olari, Pancota, Paulis, Pecica, Secusigiu, Seleus, Santana, Turnu, Varias, Vladimirescu, Zabrani! Acestia vor expune si vinde produse realizate in judetul nostru, fie ca este vorba de industria alimentara, produse agricole sau obiecte artizanale. Urmeaza, joi, o noua intalnire, pentru ca vineri dimineata, in 18 august, sa putem inaugura programul „Produs in Arad”!” a declarat dl. Andrei Ando, director executiv al Directiei Comunicare si Strategii, din cadrul Consiliului Judetean Arad.

D-na Geanina Pistru, reprezentant al Primariei Municipiului Arad, a subliniat faptul ca „Produs in Arad” este un proiect-pilot. „In acest an am creat un prim concept pe care urmeaza sa il dezvoltam. Ne dorim ca la evenimentele care vor avea loc in Arad sa existe o promovare a producatorilor locali, a oamenilor care muncesc in Arad. Desi este la prima editie, ne dorim ca totul sa iasa cum trebuie, sa surprindem cu diversitatea produselor realizate in Arad si cu standuri cu personalitate.”

Expozitia cu vanzare de produse aradene se va desfasura in perioada 18-20 august, in Piata Avram Iancu, in cadrul Zilelor Aradului.

(C.P.)

Autor: Arq.ro, 11/08/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum