Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Blocarea pistelor de biciclete, sanctionata

Dupa luni de zile de avertismente si campanii de informare, fara niciun rezultat din partea soferilor, politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie pe Drumuri Publice si Parcari au trecut la sanctionarea conducatorilor auto care blocheaza pistele de biciclete.

Astfel, numai in ultima luna politistii locali au incheiat un numar de 35 procese verbale in cuantum total de 10.105 lei.

In perioada urmatoare, se anunta vremuri grele pentru soferii indisciplinati.

“Conform Codului Rutier, soferii care blocheaza pistele sunt sanctionati cu doua puncte amenda, in cuantum de 290 lei, la care se adauga si doua puncte penalizare. Saptamanile urmatoare vom continua aceste actiuni si nu vom mai fi indulgenti cu cei care opresc, stationeaza sau parcheaza pe pistele de biciclete.” a declarat directorul general al Directiei Generale Politia Locala, Florin Barna.

La nivelul municipiului Arad au fost realizate piste de biciclete pe o lungime de aproape 130 de kilometri, prin doua programe: unul in valoare de sase milioane de euro, cu finantare europeana si unul in valoare de 5,4 milioane de lei, cu finantare locala.

Autor: Arq.ro, 14/11/2017

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum