Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Patricia Dinga (PNL): Varcus recunoaste ca este mai interesat de afacerea sa decat de caldura si sanatatea aradenilor!

„Deloc surprinzator este faptul ca liderul consilierilor PSD, Varcus a imprumutat tupeul lui Dragnea si a lui Fifor, iesind in spatiul public sa se planga de CET sau de alte probleme cu care se confrunta aradenii, in conditiile in care nu a avut un minim de bun simt sa participe la sedinta Consiliului Local.

Ma bucura faptul ca pseudo consilierul PSD Varcus recunoaste ca are alte probleme mai importante de facut decat sa participe la sedintele CLM, in care se dezbat si se incearca rezolvarea problemelor aradenilor. Putem concluziona faptul ca pentru Varcus este mai importanta propria afacere decat caldura si sanatatea aradenilor.

Intrebarea este unde a disparut marele interes al lui Varcurs pentru dezvoltarea Aradului atunci cand a votat impotriva proiectului CET, impotriva salubrizarii orasului, impotriva finalizarii Stadionului UTA?!

Domnule consilier PSD, cu gandul la ce ati votat impotriva Aradului? Cu siguranta nu cu gandul la aradeni! Ati preferat sa fiti o sluga in fata sefilor de partid si ati votat cum au dictat acestia” declara consilierul PNL, Patricia Dinga.

Autor: Arq.ro, 12/01/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum