Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Povestile magice revin pe scena Trupei Marionete

Dupa o binemeritata vacanta, povestile prind din nou viata pe scena Trupei Marionete a Teatrului Clasic “Ioan Slavici” Arad. Artistii - specialisti in zicerea cu talc si talent a celor mai frumoase istorii pentru cei mici - propun in luna ianuarie, doua povesti numai bune de... fermecat picii spectatori.

Astfel, duminica, 14 ianuarie, de la 11 dimineata, e vremea pentru o istorie fermecatoare care revine in straie noi, pe scena Trupei Marionete. Este vorba despre „O mie si una de nopti: Aladin si lampa fermecata”, o montare gandita si scoasa la lume de regizoarea Oana Leahu. Distributia ii aduce pe aceeasi scena pe: Adina Doba, Nuti Dorobantu, Izabela Mos, Lacrimioara Szlanko, Cristian Bordas si Sorin Dorobantu. Scenografia poarta semnatura lui Nelu Pitic, in vreme ce muzica – cea  a lui Pedro Negrescu.

Actorii aradeni spun aceeasi istorie magica a lui Aladin si a lampii lui fermecate si duminica 21 ianuarie, tot de la ora 11.00.

Ultimul spectacol dedicat celor mai mici dintre spectatorii aradeni, in luna ianuarie este „Craiasa zapezilor”, in regia Adelei Moldovan. Povestea fermecatoare a lui Kay si a Gerdei este spusa inspirat de actorii: Adina Doba, Mircea Mos si Ion Iurcu, in cadrul scenografic pus la punct de Eustatiu Gregorian si acompaniati de muzica lui Ladislau Luptovits. Reprezentatia este programata duminica, 28 ianuarie, la ora 11.00.

Costul unui bilet la fiecare dintre spectacole este de 6 lei.

Autor: Robert Nagy, 12/01/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum