Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Campania umanitara "Traieste Magia Craciunului, daruind" la momentul bilantului

600 de familii cu peste 1.000 de copii au fost sprijinite in perioada sarbatorilor de iarna prin intermediul campaniei umanitare „Traieste Magia Craciunului, daruind” derulata in luna decembrie de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Arad prin implicarea specialistilor din cadrul Serviciului pentru prevenirea marginalizarii sociale, trafic, migratie si repatrieri.

Prin eforturi sustinute, mobilizarea si implicarea tuturor partenerilor si colaboratorilor cooptati in organizare, campania umanitara a ajuns in 2017 la cea dea cincea editie.

Datorita interesului manifestat de un numar mare de persoane generoase, perioada de desfasurare a campaniei s-a prelungit pana la data finalul lunii decembrie, timp in care s-au mai colectat bunuri si  produse necesare pentru pregatirea pachetelor care vor ajunge si la alte familii provenind din medii defavorizate, iar distribuirea pachetelor se face inclusiv in aceasta luna.

“Initial, scopul acestei campanii a fost de ajutorare a 50 de familii nevoiase din judetul Arad prin oferirea de imbracaminte, incaltaminte, jucarii si scutece, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile de baza si dulciuri, insa deschiderea comunitatii aradene de a face bine semenilor defavorizati a depasit orice asteptari. Multumim astfel tuturor care din mult sau putin au venit in intampinarea nevoilor reale ale unor familii care traiesc, din pacate, la limita subzistentei. De asemenea, multumesc tuturor colegilor nostri care s-au implicat si se implica, an de an,  in bunul mers al acestei campanii” declara Erika Stark, director general al DGASPC Arad.

Donatiile au ajuns  in casele familiilor nevoiase din 29 de localitati din intreg judetul: Paulis,Vladimirescu, Pilu, Socodor, Zarand, Gurahont, Galsa, Santana, Pecica, Turnu, Felnac, Secusigiu, Semlac, Seitin, Barzava, Capruta, Dumbravita, Grosii Noi, Lalasint, Monorostia, Slatina de Mures, Zimandcuz, Zimandu Nou, Andrei Saguna, Tarnova, Draut, Fiscut, Ghioroc si Arad.

Motto-ul editiei din acest an a campaniei umanitare „Traieste Magia Craciunului, daruind” a fost „Noi credem in copii!”

Autor: Arq.ro, 12/01/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum