Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Aradul devine centrul regiunilor europene

In luna martie, Aradul va deveni centrul regiunilor europene! Consiliul Judetean Arad organizeaza Plenara de Primavara a Adunarii Regiunilor Europene, la care sunt asteptati sa participe peste 100 de invitati, presedinti de regiuni si primari.

„Judetul Arad este parte a uneia dintre cele mai dezvoltate regiuni din Centrul si Estul Europei. In judet somajul este de 1,3%, de cateva ori mai scazut decat media europeana. Am generat proiecte culturale internationale, in Arad functioneaza unele dintre cele mai puternice companii multinationale. De aceea, este o mandrie pentru noi ca vom fi gazda decidentilor de la nivelul regiunilor Europei. Aradul are lucruri frumoase de aratat si ne-am propus sa generam cat mai multe parteneriate europene din care aradenii sa beneficieze. Europa viitorului este Europa regiunilor care colaboreaza in proiecte comune de dezvoltare. Nu in ultimul rand, este important sa crestem vizibilitatea Aradului in Anul Centenar”, a declarat Iustin Cionca, presedintele Consiliului Judetean Arad.

Datorita calitatii de membru cu drepturi depline al Adunarii Regiunilor Europene pe care judetul Arad, prin Consiliul Judetean, o detine, in perioada 20-22 martie 2018, gazduim unul dintre cele mai mari evenimente internationale organizate in ultimii ani in Arad! Pregatirile pentru buna desfasurare a evenimentului au inceput, fiind constituit un grup de lucru care va gestiona intreg programul. In luna februarie, reprezentatul Secretariatului General ARE, Freddie Martyn, este asteptat la Arad pentru o sedinta de lucru.

Pe site-ul oficial al Adunarii Regiunilor Europene s-a deschis deja sesiunea de inscrieri la Plenara de Primavara organizata la Arad.

Autor: Arq.ro, 12/01/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum