Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Firma sanctionata de Politia Locala si alte controale in desfasurare

Conform Legii nr. 155/2010, atributiile politistilor locali sunt diverse: de la asigurarea ordinii si linistii publice, la amendarea soferilor care incalca anumite prevederi ale Codului rutier sau chiar mai mult decat atat, politistii locali pot verifica activitatea agentilor economici din aria lor de competenta.

Spre exemplu, politistii locali pot verifica legalitatea activitatilor de comert stradal si a activitatilor comerciale, inclusiv din pietele agroalimentare, targuri si oboare, au dreptul sa efectueze controale la agenti economici pentru a verifica daca firmele detin autorizatiile si aprobarile necesare pentru desfasurarea activitatii sau documentele de provenienta a marfii si nu in ultimul rand pot verifica orarul de aprovizionare si functionare al operatorilor economici, dar si daca agentii economici respecta obligatiile legale privind afisarea preturilor, a produselor comercializate sau a serviciilor.

O societate comerciala cu sediul in Arad, pe strada Ghioceilor, a intrat in la inceputul acestei saptamani in atentia politistilor locali. In urma controlului efectuat s-a constatat ca firma nu detinea aviz de functionare, nu avea afisat orarul de functionare si in plus isi extinsese activitatea cu mult inafara sediului, fapt care de altfel a si atras atentia agentilor de la Politie Locala.

Pentru toate aceste nereguli, societatea a fost sanctionata cu amenda in cuantum de 4000 de lei.

Controalele vor continua astfel ca Politia Locala recomanda agentilor economici intrarea in legalitate.

Autor: Arq.ro, 13/02/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum