Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Comunicat Serviciul SMURD NadlacComunicat

In  data de 7 august 2018, presedintele U.D.S.C.R , domnul Adrian Miroslav Merka, a transmis mai multe adrese Prim-ministrului Romaniei, Ministrului Afacerilor Interne, Ministrului Sanatatii si Secretarului de Stat pentru Situatii de urgenta din cadrul Ministerului de Interne, prin care a solicitat sprijinul acestora in vederea rezolvarii situatiei critice a serviciului Smurd din Orasul Nadlac, care din lipsa fondurilor va fi nevoit sa isi intrerupa activitatea.

Dorim sa precizam ca in anul 2017 unitatea SMURD Nadlac a avut 1110 interventii, de la inceputul anului 2018 si pana in prezent SMURD Nadlac a avut 329 de interventii, cu mentiunea ca activitatea acesteia a fost suspendata 66 de zile, iar de cand si-a inceput activitatea - din 2010 pana in prezent – 6.395 de interventii. Intreruperea activitatii acestui serviciu ar insemna punerea in pericol a vietii oamenilor din Orasul Nadlac, a celor care locuiesc in  jurul orasului precum si a celor care vor fi implicati in accidente rutiere pe autostrada A1 din raza  orasului Nadlac.

Domnul presedinte U.D.S.C.R. considera ca aceasta nu este o problema doar a comunitatii slovace din orasul Nadlac ci este o problema a tuturor cetatenilor din acea zona iar acestia au dreptul sa  beneficieze de suportul statului pentru a avea acces la serviciile medicale de urgenta la fel ca toti cetatenii Romaniei. Numeroasele solicitari care au fost solutionate de catre serviciul de urgenta Nadlac in ultimii ani credem ca obliga toti decidentii sa faca un efort comun in rezolvarea cat mai urgenta a acestei probleme deosebite.

Presedintele Uniunii Democratice a Slovacilor si Cehilor din Romania

Adrian Miroslav Merka

Autor: Arq.ro, 09/08/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum