Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

DEPISTAT IN FLAGRANT DELICT IN TIMP CE VINDEA DROGURI

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Arad, cu suportul de specialitate al Directiei Operatiuni Speciale, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., au depistat in flagrant delict un tanar, in timp ce comercializa droguri.

La data de 12 septembrie a.c., politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate au desfasurat o actiune de prindere in flagrant delict a unui tanar, de 24 de ani, din Arad, care a incercat sa comercializeze 100 de grame de cannabis pe raza municipiului.

Ulterior, politistii, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T., au efectuat doua perchezitii la locuintele acestuia, unde au fost descoperite 350 de grame de cannabis.

Din cercetari a reiesit ca persoana in cauza ar fi facut parte dintr-o grupare implicata in traficul de droguri de risc.

Tanarul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic ilicit de droguri de risc, conform Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri.

Autor: Vasile Zărăndan, 14/09/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum