Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Procura notariala falsa, descoperita la iesirea din tara

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat un tanar, care a incercat sa scoata ilegal din tara o minora, prezentand pentru aceasta o procura notariala falsa.

In data de 09.10.2018, in jurul orei 12.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II – Csanadpalota, judetul Arad, s-a prezentat pentru a iesi din tara V.R, in varsta de 19 de ani, calatorind ca pasager intr-un autoturism marca Mercedes, insotit de minora P.M., in varsta de 17 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Vrancea.

Cu ocazia efectuarii formalitatilor la trecerea frontierei, tanarul a prezentat pentru  minora  o procura notariala care nu indeplinea conditiile de forma si fond ale uneia autentice.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca procura notariala prezentata este falsa. Fata de cele constatate, insotitorul minorei a declarat ca a procurat documentul fals de pe raza judetului Vrancea, de la o persoana ale carei date de identitate nu le cunoaste, in schimbul sumei de 200 de euro. Tanarul intentiona sa ajunga impreuna cu minora in Italia.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanelor in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals, fals material in inscrisuri oficiale si participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 10/10/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum