Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Un cetatean libanez cu document italian fals, depistat la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac II au depistat un cetatean libanez care a incercat sa treaca ilegal frontiera, folosindu-se de o carte de identitate italiana falsa.

 In data de 06.11.2018, in jurul orei 16.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II - Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, un barbat care era pasager intr-un autocar inmatriculat in Romania.  La controlul de frontiera acesta s-a legitimat cu o carte de identitate ce avea insemnele autoritatilor din Italia.

Cu ocazia verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca documentul prezentat la control nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals, motiv pentru care barbatul a fost condus la sediul institutiei pentru cercetari.

In urma verificarilor efectuate, politistii de frontiera au stabilit ca persoana in cauza este cetatean libanez, M.A. in varsta de 27 de ani.  Barbatul a declarat ca a obtinut documentul fals de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste, platind suma de 6.000 euro. A recurs la aceasta metoda intrucat dorea sa ajunga in Franta si nu detinea o viza care sa-i permita intrarea in Spatiul Schengen.

Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei barbatului in cauza si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat si uz de  fals, urmand ca, la finalizarea cercetarilor, sa fie dispuse masurile legale ce se impun.   

Autor: Arq.ro, 08/11/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum