Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Roman prins la volan cu permis fals de America

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nadlac au depistat un barbat din Romania care conducea un autoturism in baza unui permis de conducere din Statele Unite ale Americii fals.

In data de 05.12.2018, in jurul orei 04.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac I - Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman B.L, in varsta de 46 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz tip C220 CDI, inmatriculat in Romania.

La controlul specific, barbatului i s-a solicitat sa prezinte pe langa  documentele de identitate si permisul de conducere. Acesta a prezentat un permis de conducere cu insemnele autoritatilor din statul Florida – Statele Unite ale Americii si un document „International Drivers Licens” in care sunt inscrise aceleasi date ca si in permisul sus-mentionat.

Cu ocazia verificarilor efectuate, politistii de frontiera au constatat ca documentele prezentate nu indeplinesc conditiile de forma si fond ale unora autentice, fiind false, in plus s-a constatat ca acestea nu sunt eliberate de o autoritate recunoscuta de catre statul roman.

Extinzand cercetarile, politistii de frontiera au constatat ca barbatul nu detine permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana in cauza a declarat ca a obtinut permisul de conducere in urma unui examen, pe numele lui fiind eliberate cele doua documente. Acesta a mai adaugat ca nu stia ca aceste documente nu sunt recunoscute de statul roman.        

Politistii de frontiera efectueaza cercetari cu privire la savarsirea infractiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fara a poseda  permis  de conducere  si uz de fals, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Autor: Arq.ro, 05/12/2018

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum