Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Straluciri in noapte. Eurovisionul a pus Aradul pe harta marilor spectacole!

Cu un aer cald de primavara m-am indreptat spre locul care avea sa imi ofere clipe de neuitat si momente pe care le traiesti doar o data in viata. Zilele trecute vorbeam cu diferite persoane si nu le venea sa creada ca se organizeaza Eurovisionul, culmea, chiar la noi in oras! Cu pasi repezi am intrat in Sala Polivalenta , wowww am nimerit bine? Sigur aici se intampla ? Am gasit o sala schimbata total, o scena demna de marile concursuri din lume, lumini, decoruri, camera verde, toate cele... M-am mai ciupit o data!

Don't wake me up , dar stiti si voi, ce e frumos trece repede. Au zburat patru ore , timp in care, langa scena , langa mine se intampla tot! Pentru un asa eveniment , e nevoie de multa munca, de profesionisti si de multa pasiune. Am observat un cameraman care efectiv fugea pe scena sa filmeze iar acele aparate cred ca aveau vreo 15 kg, era tot transpirat si incerca sa prinda cele mai tari, mai expresive sau mai frumoase momente.

Seara a inceput exploziv cu trupa aradeana, Q Band iar pentru mine a fost prima data cand i-am auzit „LIVE”. Au interpretat piese cunsocute iar cand am auzit melodia lui Rihanna — Don't Stop the Music am stiut ca va fi o seara incendiara. Pe cei de la Q Band i-am urmarit la Vocea Romaniei, iar Claudia Iuga impreuna cu George Dancu au reusit sa imi transmita o stare de bine, o stare de mai vreau Q Band.

Unique Dance Studio si-au pus si ei amprenta in memoria mea prin coregrafiile complexe pe care le-am putut urmari pe periaoda evenimentului. Super dansatori.

Aseara au facut pasul in finala care va avea loc saptamana viitoare la Bucuresti sase dintre interpretii pe care i-am urmarit pe scena din Arad. Juriul a ales sa ii trimita in finala pe : Olivier Kaye, Letitia Moisescu & Sensibil Balkan, Laura Bretan, Ester Peony, Linda Teodosiu si Aldo Blaga, ultimul fiind cel care a primit votul publicului dupa ce primii cinci deja se felicitau pentru intrarea in finala.

„A Star Is Born” , nu ma refer la filmul lui Bradley Cooper, ci ma refer la o voce de inger care a aparut pe scena. Este vorba de Laura Bretan, care are doar 16 ani iar la felul cum canta o vad castigatoare. Cu piesa „Dear Father” , de altfel o piesa despre tatal ei care a murit, mi-a transmis atata emotie si sensibilitate cum nu a reusit nimeni din concurs, iar sala efectiv a vibrat mai ales cand a trecut pe „opera-mode”.

Aradul a stralucit in seara asta, iar printre jocurile de lumini de pe scena, printre pauzele publicitare, printre multimea de oameni am putut vedea ca iubirea pentru muzica uneste oamenii.

Si nu e lucrul acesta cel mai frumos?


Corina Tamas

Autor: Arq.ro, 11/02/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum