Home Anunturi Matrimoniale Arad City Video Utile Radio Live Forum Games & Fun
Google Search
prima pagina :: home :: inapoi Trimite unui prieten

Accident cu Volvo contra Opel pe Autostrada A1, intre Nadlac si Pecica

In seara zilei de miercuri, 5 iunie, in jurul orei 23,00, conducatorul unui Opel, un cetatean bulgar care circula pe Autostrada A1 in directia Arad, la aproximativ 5 km de orasul Pecica, a pierdut copntrolul volanului si a lovit parapetul din stanga, cel ce separa sensurile de mers si apoi a fost lovit la randul lui de catre un Volvo, care venea cu viteza din urma.

In urma accidentului conducatorul autoturismului Opel a fost grav ranit, fiind transportat la Spitalul Judetean Arad de catre o Ambulanta, in schimb prietenul lui de pe scaunul din dreaptas a scapat cu julituri superficiale. La fel, soferita din Volvo, mama ei si cei doi copii, un baiat in varsta de trei ani si o fetisa de doi ani, au suferit leziuni usoare, fiind, totusi, transportati cu totii la spital, mai mult pentru un control de rutina

Circulatia pe Autostrada A1 a fost restrictionata timp de doua ore pe o singura banda, pentru ca Politia Rutiera Autostrazi sa poata executa masuratorile specifice.


Vasile de Zarand


P.S. Tinem sa aducem multumirile noastre Politiei Rutiere Autostrazi pentru modul ireporsabil in care au colaborat (si) de asta data cu presa!!!

Autor: Vasile Zărăndan, 06/06/2019

 
Evenimente, Firme din Arad, Anunturi, Matrimoniale Arad, Divertisment, Cazare Arad, Radio, Forum