Politic

PSD a pastrat traditia

02.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Doar PSD, PAS şi PD au sărbătorit ieri ziua de 1 Mai. Organizaţia Judeţeană a PSD Arad a organizat o defilare prin centrul Aradului, unde au participat în jur de 350 de membri PSD. Pesediştii au pornit, în ritmurile fanfarei, din faţa sediului PSD, până la Teatru „Ioan Slavici” şi s-au întors în faţa Primăriei Arad, după care s-au retras la terasa Belvedere pentru a mânca mici şi a bea bere.
În faţa coloanei de manifestanţi i-am remarcat pe cei „trei crai” ai PSD Arad - Florin Remeţan, Dan Ungureanu şi Avram Crăciun, care purtau un steguleţ cu ziua de 1 Mai şi baloane colorate.
PAS - la pădurea Ceala
Alianţa Socialistă condusă de preşedintele Mihai Lelik a sărbătorit ziua de 1 Mai la pădurea Ceala de unde nu au lipsit micii şi berea. Mihai Lelik ne-a declarat: „Am sărbătorit ziua de 1 Mai, cu nostalgie, pentru că semnificaţia acestei zile a dispărut. Din păcate suntem un partid mic şi nu am avut capacitatea de a organiza o defilare, dar asta nu înseamnă că nu am sărbătorit 1 Mai. Am încercat să redăm atmosfera de dinainte de 1989, cu mici şi bere”.
PD - la Ceala
Şi democraţii au sărbătorit 1 Mai la pădurea Ceala, unde a fost prezentă toată conducerea arădeană.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro