Informatii

Politia in actiune

07.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Amenzi!
În urma activităţilor întreprinse, agenţii de poliţie rutieră au aplicat participanţilor la trafic care nu au respectat cu stricteţe regulile de circulaţie, un număr de 244 sancţiuni contravenţionale. Suma amenzilor se ridică la 11.657 lei. Tot în urma controalelor efectuate, oamenii legii au mai aplicat un număr de 244 puncte de penalizare, au retras două certificat de înmatriculare şi au reţinut 17 permise auto. Şi agenţii de ordine publică au găsit nereguli în acţiunile pe care le-au întreprins. Aceştia au aplicat un număr de 34 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.100 lei, au aplanat şapte conflicte, au controlat un număr de 20 sisteme de pază şi au fost efectuate nouă controale.
Au furat bonuri de masă
Doi tineri din Pecica s-au ales cu câte un dosar de cercetare penală după ce au furat un număr de 800 de bonuri valorice dintr-un autoturism Dacia. Poliţiştii oraşului Pecica au fost sesizaţi în data de 4 mai a.c, cum că doi autori necunoscuţi au sustras dintr-o maşină parcată pe raza oraşului mai multe bonuri de masă. Proprietarul acesteia, T. Valeriu a declarat oamenilor legii că-i lipsesc nici mai mult, nici mai puţin de 800 de bonuri, în valoare totală de 1.280 de lei noi. După primele investigaţii ale poliţiştilor, aceştia i-au identificat pe autori: B. Daniel de 18 ani şi I. Cristian de 17 ani. Din fericire prejudiciul a reuşit în cele din urmă să fie recuperat, iar cei doi tineri sunt în prezent cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Motociclist accidentat grav
Un tânăr din Arad a ajuns în stare critică la Spitalul Clinic Judeţean, după ce în seara zilei de vineri, mai precis în jurul orelor 18.30, a fost implicat într-un grav accident rutier. Este vorba despre L. Sergiu de 20 de ani. În timp ce conducea o motocicletă marca Honda pe strada Petru Rareş, tânărul nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, moment în care un alt autoturism condus regulamentar de către M. Flore de 56 de ani l-a acroşat. În urma impactului, bărbatul de pe motocicletă a fost grav rănit. Oamenii legii continuă cercetările.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: A.M. Stoica ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro