Informatii

Intre 1 si 3 Iunie la Arad va avea loc Festivalul Copiilor

30.05.2007 ⋅ 0 comentarii

În perioada 1-3 iunie Aradul va fi gazda Festivalului Copiilor, trei zile de distracţie pentru cei mai mici dintre noi. Evenimentul este organizat de către Fundaţia Concordia Arad în colaborare cu Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad şi Primăria Municipiului Arad.
Festivalul va începe vineri pe terenul de sport al Colegiului Moise Nicoară la ora 18,15 cu organizarea concursului Miss Junior 2007, la care vor participa copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani. Programul va continua cu momente artistice (dans de societate, gimnastică ritmică, dansuri populare etc) iar de la ora 19,30 pe scena amenajată pe terenul Colegiului Moise Nicoară copiii vor putea urmări spectacolul “O noapte de poveste cu Harry Potter”, spectacol muzical care are ca protagonişti personaje dintre cele mai îndrăgite: Harry Potter, Albă ca Zăpada, Anastasia, Scufiţa Roşie, Cei trei purceluşi, Frumoasa şi bestia, Cei trei Pitici, Spiderman, Cruella de Ville, Alladin.
Totodată, în fiecare zi la Complexul “Grand Center” peste 1000 de copiii sunt aşteptaţi să se bucure la locul de joacă al complexului (vineri: 9,30 - 21,00, sâmbătă: 9,30 - 13,30, duminica: 9,00 - 16,00 ). Picii arădeni vor mai beneficia în această perioadă de mai multe ATV-uri, maşinuţe cu care se pot plimba gratuit dacă vor fi  prezenţi începând cu orele 10,00 în zilele de sâmbătă şi duminică în parcul Pădurice din municipiul Arad.
Invitaţiile necesare pentru locul de joacă de la complexul Grand Center se pot obţine de pe forum-ul de discuţii al site-ul www.isjarad.ro.
„La festival va exista şi un concurs cu premii. Premiul I constă în câştigarea unui ATv, premiul II - o motocicletă de teren, iar câştigătorul premiului III va merge acasă cu o maşinuţă cu telecomandă. Copiii interesaţi de câştigarea acestor premii trebuie să scrie o poezie, o compunere sau să realizeze un desen, materiale care vor fi introduce în urna special amenajată vineri lângă scena de pe terenul de sport al Colegiului Naţional Moise Nicoară. Căştigătorii vor fi extraşi din urnă chiar de către micul vrăjitor, Harry Potter”, a declarat viceprimarul Alexandru Tiberiu Dekany, coordonatorul acestui proiect.
De remarcat faptul că toţi cei care vor veni vineri seara la spectacolul de pe terenul de sport al liceului Moise Nicoară, vor fi răsfăţaţi de către organizatori cu ingheţată.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro