Informatii

Investitii cu bani alocati de la guvern in judetul Arad

31.05.2007 ⋅ 0 comentarii

Executivul României a aprobat, prin Hotărâre de Guvern indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii „Reabilitarea zonelor urbane cu deficienţe severe ale serviciilor de canalizare din municipiul Arad – inclusiv modernizarea sistemului rutier aferent.”
Prefectul Aradului – Gavril Popescu a subliniat că, cu toate că au fost multe voci care au afirmat că Aradul nu este pe lista cu priorităţi a Guvernului, s-a dovedit încă o dată că la nivelul Executivului României există o permanentă preocupare în acest sens.
Trimisul Guvernului în teritoriu consideră că totul depinde de cel care trebuie să realizeze studiile de fezabilitate şi, în funcţie de proiectele existente, guvernul alocă sumele necesare. „În momentul în care autorităţile publice judeţene s-au preocupat de realizarea proiectelor, prin grija prefecturii, s-a emis proiectul de hotărâre de guvern privind «Aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivelor de investiţii prioritare în infrastructura de mediu»”, a mai precizat prefectul Popescu.
Aşadar, prin fondurile alocate de la guvern, vor fi finanţate mai multe investiţii la nivelul judeţului Arad. În speţă: „Acumularea nepermanentă Valea Moneasa”, „Protecţia digului de pe malul stâng al râului Crişul Negru împotriva infiltraţiilor în zona localităţilor Zerind şi Iermata Neagră”, „Regularizare Valea Vineşti la Săvârşin”, „Regularizare Valea Troaş de la Săvârşin”, „Regularizare Valea Hălmăgel”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro