Informatii

?Fermierii zburatori? din Anglia - la Arad

01.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Asociaţia Europa pentru Europa prin preşedintele Dr. Graham W. Giles a invitat 28 de fermieri membri ai Asociaţiei Piloţilor Fermieri din Marea Britanie în vizită la Arad cu un număr de 12 avioane în data de 27 mai 2007 şi care au plecat din Arad la Sibiu pe data de 29 mai.
În fiecare an Asociaţia Piloţilor Fermieri vizitează o ţară pentru a afla mai multe informaţii despre istoria, cultura şi nu în ultimul rând agricultura ţării respective. În acest an, România este destinaţia lor şi Aradul este primul loc unde au poposit.
Pe perioada vizitei în oraşul nostru „Piloţii Fermieri“ au observat proiectele asociaţiei Europa pentru Europa; Centrul de Dezvoltare Socială de pe strada Octavian Goga Nr. 39  şi iniţiativa viitoarei ferme din Şiria.
Luni 28 mai în cursul după amiezii oaspeţii englezi au participat la o degustare de vin în Miniş şi au vizitat muzeul local.
De asemenea tot luni fermierii englezi au făcut o vizită de protocol la Primăria Arad unde s-au întâlnit cu primarul Municipiului si Preşedintele Consiliului Judeţean.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Mihai Nichitescu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro