Informatii

Zilele comunei Vladimirescu ? la a doua editie

02.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Vladimirescu e în sărbătoare. Timp de două zile, localnici şi invitaţi ai acestora sărbătoresc cea de a doua ediţia a  Zilelor Comunei Vladimirescu.
Evenimentul a început ieri, la orele prânzului, cu o defilare  prin centrul comunei susţinută de un grup de majorete în ritmurile fanfarei, urmată de un alai de autorităţi locale condus de primarul Ioan Crişan, senatori şi deputaţi precum senatorul Nicolae  Ioţcu, deputatul Gheorghe  Chiper, deputatul Lia Ardelean şi şeful de cabinet al senatorului Vasile Dan Ungureanu, Valer Zgârdea.
Petrecerea propriu-zisă se desfăşoară până diseară, pe stadionul din localitate, pe scenă urcând elevi ai şcolilor şi grădiniţelor din întreaga comună care susţin atât programe artistice, parada a modei cât şi tot genul de probe distractive.
Aseară, atmosfera a fost încinsă de concertul susţinut de formaţia ReBel, precum şi de recitalurile lui „Gabi de la Oradea”, Costel Ciofu şi a lui Radu Ile. Tot aseară, pe scenă au urcat formaţia Hip Hop „Septic” şi o formaţie de dans sportiv de la Clubul „Bolero” din Timişoara.
Astăzi,  şirul manifestărilor organizate în aceeaşi locaţie (n.r. stadionul) începe la orele 11 cu un dresaj canin şi continuă cu un concurs Tip Top Minitop.
Punctul de atracţie al zilei de azi este reprezentat de Văru Săndel şi invitaţii care susţine un spectacol, începând cu orele 15.00. De asemenea în program se regăsesc acţiuni precum „Copiii spun lucruri trăznite” şi concertul de muzică  populară susţinut de „Rapsozii Zărandului”, ansamblu folcloric „Cununiţa” din Sântana şi  formaţia condusă de Vasile Rus.
Sărbătoarea comunităţii a avut dublă semnificaţie pentru doi tineri, Daniela şi Victor Gaşpar decizând să-şi unească destinele chiar cu prilejul Zilelor Comunei Vladimirescu. Le dorim şi noi tinerilor însurăţei Casa de Piatră!

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Madiana M. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro