Informatii

Scoala parintilor la Maternitate!

02.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Şcoala părinţilor şi-a (re)deschis din nou porţile în cadrul Spitalului „Dr. Salvator Vuia” din Arad. Cursurile, organizate în grupuri de câte şase cupluri, sunt structurate pe problematici privind pregătirea psihică şi practică a viitorilor părinţi pentru „întâlnirea” cu noul membru al familiei.
Cursurile, gratuite, cuprind lecţii despre concepţia, evoluţia sarcinii şi adaptarea  la rolul de părinţi, psihologia cuplului în sarcină şi lăuzie, naşterea, lăuzia, îngrijirea nou-născutului, alimentaţia la sân.
„Sesiunile au un caracter interactiv însoţite de înregistrări video, demonstraţii practice şi discuţii libere în care fiecare viitor părinte poate afla rezolvarea problemelor care îl frământă în legătură cu micuţul”, afirmă dr. Adrian Popa, director al Spitalului Clinic Judeţean Arad.
Programul este asigurat de o echipă formată din profesionişti în îngrijiri medicale, alcătuită din moaşe şi asistenţi medicali cu experienţă care au urmat  un program de pregătire în acest domeniu, condusă de către Managerul spitalului.
Înscrierile se fac la sediul Spitalului Matern Arad, telefon 255052, 255016.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M. Mican ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro