Informatii

Nume noi pe lista UTA-ei

04.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Pe lista de transferuri a UTA-ei apar aproape zilnic nume noi. Printre acestea se numără Silviu Bălace, ex-polistul aflat acum la Dinamo şi clujenii Florin Dan şi Octavian Chihaia, care au şanse mari de a evolua sezonul viitor în tricoul alb-roşu.
Octavian Chihaia este atacant, fiind lansat în fotbalul primei divizii de Sportul Studenţesc, grupare pentru care a marcat în sezonul 2002-2003 unsprezece goluri pe scena primei divizii. Acel sezon l-a propulsat la echipe importante ca FC National, Dinamo si CFR Cluj. La cei 26 de ani Chihaia este prorotipul „vârfului” de careu, puternic şi cu o bună viteză, având al activ 129 de meciuri şi 27 de goluri în prima ligă.
Florin Dan este unul dintre „ultimii mohicani“ ai echipei cu care CFR Cluj promova în Liga 1. Sosirea jucătorilor străini l-a trimis însă pe banca de rezerve. La 28 de ani, mijlocaşul ofensiv a disputat 67 de partide în prima ligă şi a înscris cinci goluri.
Dacă cei doi sunt jucători cu experienţă, UTA se gândeşte şi la schimbul de mâine, conducătorii clubului şi antrenorul Marius Lăcătuş dorindu-şi înregimentarea hunedorenilor Alexandru Iacob (fundaş sau mijlocaş la închidere), căpitanul echipei naţionale U 19 şi Valentin Furdean (mijlocaş central sau dreapta). Acestora li se pot alătura Florin Sandu (fundaş sau mijlocaş stânga) şi Cristi  Cojocnean (atacant), ambii de la CS Otopeni.
2 citiri

 

Opinii (0 postate) 
 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: F.C. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro