Informatii

Aradenii - intre a fi si a nu fi mai multe supermarket-uri

05.06.2007 ⋅ 0 comentarii

În ultima perioadă, în Arad au luat naştere tot mai multe supermarket-uri. Pentru unii acest lucru este îmbucurător şi asta deoarece au mult mai multe variante atunci când pleacă la cumpărături, în timp ce pentru alţii acestea nu-şi au rostul. Astfel, întrebarea pe care le-am adresat-o trecătorilor în sondajul nostru de astăzi a fost următoarea: „Credeţi că în Arad sunt prea multe supermarket-uri, sau dimpotrivă, ar trebui să se mai construiască câteva?”

Cociuba Corina, muncitoare: „Eu cred că sunt deja prea multe iar arădenii nu mai au atâţia bani încât să-şi permită să-şi facă în fiecare zi cumpărăturile de aici. Depinde totuşi şi de cei care investesc în ele, au oare atâţia bani, iar ulterior să fie siguri că îi vor recupera? Căci eu cred că arădenii sunt cam săraci…”
Cernea Ilie, preşedintele ligii pensionarilor: „Niciodată nu cred că vor fi destule supermarket-uri, bineînţeles că se mai pot construi. Toate au loc într-un oraş ca şi Aradul şi asta deoarece preţurile la fiecare dintre ele sunt diferite, iar cu cât oferta este mai bogată, cu atât şi cererea va fi mai mare.”
Vasile Vegheş, preşedintele filialei pensionarilor: „Eu cred că mai este loc de alte câteva supermarket-uri. Numai în condiţiile în care ele vor fi cât mai multe, oraşul va fi dezvoltat din acest punct de vedere. Este bine ca arădenii să aibă cât mai multe locuri şi opţiuni de unde să-şi facă cumpărăturile.”
S.I.: „Eu cred că sunt deja foarte multe, nu are rost să se mai construiască. Aradul este un oraş relativ mic, în comparaţie cu Timişoara, Cluj ori Bucureşti, unde da, într-adevăr că trebuie să existe multe supermarket-uri. Dar la noi, nu cred că mai este cazul, suntem chiar sufocaţi.”
Bara Mihaela, elevă: „Nu cred că sunt suficiente, întotdeauna este loc de mai mult. Ar fi frumos să avem şi noi mult mai multe supermarket-uri, automat am fi priviţi ca un oraş mare şi bine dezvoltat. Numai că din păcate nu prea sunt bani pentru astfel de investiţii.”
Mariana, electrician: „Cred că s-ar mai putea construi câteva dar mai spre interiorul oraşului, nu numai în exterior. Ne descurcăm cam greu cu transportul până la aceste supermarket-uri, de aceea zic eu ca ele ar fi mult mai la îndemână dacă ar fi situate mai spre centrul oraşului.”

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Ana-Maria Stoica, Claudia Unta ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro