Informatii

Pensionarii ? din nou in strada

06.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Mâine, asociaţiile pensionarilor de la nivelul întregului judeţ vor organiza un miting în faţa Palatului Administrativ. Pensionarii arădeni  vor ca prin acest gest să atragă atenţia asupra modului josnic în care sunt trataţi de către Guvern, în acelaşi timp eu pregătind şi un pachet de propuneri legislative care să le asigure drepturi şi facilităţi la standarde europene.
„La miting sunt aşteptaţi între 500 şi 600 de oameni. „Acesta este numărul pe care ne bazăm de obicei. Vor veni pensionari din Arad, Chişineu-Criş, Pâncota, Ineu, dar şi din alte localităţi”, a precizat Ilie Cerna, preşedinte al Ligii Judeţene a Pensionarilor.
Vârstnicii arădeni au mai ieşit în stradă, în luna mai a anului trecut, când au solicitat ca în cazul în care nu se găsesc adeverinţele pentru recalcularea pensiilor, să se ia în considerare salariul mediu şi nu salariul minim pe economie. Solicitările lor nu au rămas fără ecou, începând cu luna iulie a anului în curs, de aceste modificări urmând să beneficieze peste 36.000 de pensionari arădeni.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.M ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro