Informatii

Alimentarea cu apa potabila ? rezolvata in patru localitati din judet

23.06.2007 ⋅ 0 comentarii

* Investiţii în valoare de peste patru milioane RON

În cursul săptămânii viitoare, în satul Cruceni, aparţinător de comuna Şagu va avea loc recepţia lucrării de alimentare cu apă, începută în urmă cu aproximativ o jumătate de an. La reţea se vor putea branşa în scurt timp şi locuitorii din satele Chişlaca, Craiva şi Coroi, deoarece săptămâna trecută a fost finalizată realizarea sistemului de alimentare cu apă, care asigură accesul la alimentare cu apă potabilă.
La acest obiectiv s-au alocat fonduri guvernamentale în valoare de 1.964.856 RON. Prin cofinanţare, Consiliul Judeţean a mai alocat suma de 77.794 RON. Astfel s-a realizat o aducţiune de 6,325 kilometri, şi o reţea de distribuţie de 11,849 kilometri.
Tot prin intermediul acestui proiect, a fost finalizată şi lucrarea prevăzută pentru comuna Zădăreni. Pentru aceasta, Ministerul Transporturilor Construcţiilor şi Turismului a alocat suma de 2.115.461 RON, iar Consiliul Judeţean a contribuit cu suma de 75.942 RON. În comuna Zădăreni lucrarea de aducţiune este de 7,841 km, în timp ce reţeaua de  distribuţie de 9,724 km.
 „Sunt bucuros că am definitivat aceste obiective importante. Am acordat tot sprijinul pentru realizarea acestor investiţii pentru că infrastructura este prioritatea  actualei administraţii” a precizat, Iosif Matula, preşedintele CJA.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro