Informatii

PLD Arad si-a ales liderii locali - Dacian Tolea, presedinte pe municipiu

25.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Membrii PLD din municipiul Arad şi-au ales noua structură de conducere în cadru Conferinţei Municipale a PLD Arad, care s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Teatrul Ioan Slavici. Lucrările au fost prezidate de preşedintele interimar Sever Jurcă, care a prezentat în faţa celor 201 delegaţi principalele obiective pentru perioada următoare a PLD. În funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PLD Arad a fost ales Dacian Ţolea, singurul candidat de altfel, cu 192 de voturi din totalul de 198, valabil exprimate.    
Cei prezenţi au adus în discuţie rezultatul obţinut la Arad de către Traian Băsescu în urma referendumului din luna mai. Conform celor declarate de unul dintre participanţii la întrunire, venirea lui Theodor Stolojan la Arad a fost decisivă în obţinerea unui scor de peste 82% în favoarea preşedintelui Băsescu. (n.n. considerăm că, în primul rând, strategia foarte bine coordonată de senatorul PD de Arad, Nicolae Ioţcu, a făcut ca Traian Băsescu să se bucure de o susţinere aşa de mare în Arad).  
Aşa cum era de aşteptat, PNL nu a scăpat de atacurile foştilor colegi de partid, iar membrii liberali au fost invitaţi să se alăture PLD.
În cadrul conferinţei de presă de ieri, preşedintele Dacian Ţolea i-a prezentat pe vicepreşedinţii biroului municipal, prezenţi la conferinţa de presă: Marius Ioja, Delia Năsui, Elena Vancu, Dan Cancel şi Florin Nicoară - vicepreşedinţi, iar Mircea Henţ - trezorier. Din birou mai fac parte 12 membrii, iar patru sunt supleanţi.
Dacian Ţolea a precizat că obiectivele conducerii municipale a PLD sunt contactul permanent cu arădenii din municipiul Arad şi câştigarea alegerilor locale.
Întrebaţi de către redactorul ziarului „Informaţia Aradului”, dacă vreun membru al biroului municipal, dintre cei prezenţi la conferinţa de presă, au participat sau au fost interesaţi de recentele întâlniri pe care le are primarul Gheorghe Falcă cu arădenii din cartiere, Dacian Ţolea a subliniat: „Eu personal am fost foarte ocupat în această săptămână, dar am văzut     într-adevăr că a existat o întâlnire la Şcoala generală nr.5. Vă spun sincer, fără falsă modestie şi fără să mă scuz că toţi cei care au lucrat la organizarea acestor alegeri am lucrat până seara târziu” (n.n. poate la anul sau peste patru ani şi vicepreşedinţii PLD se vor întâlnii cu arădenii. Totuşi, să nu anticipăm şi să-i lăsăm pe liberali-democraţi să ne contrazică prin fapte, nu vorbe).   

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro