Informatii

Muresan a fost aproape de primele puncte

26.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Robert Mureşan a fost la un singur loc de primul punct în Motomondialul de viteză, terminând pe locul 16 în Marele Premiu al Marii Britanii. Cursa a fost câştigată de italianul Mattia Pasini, de la Polaris Aprilia.
Plecat în cursă de pe locul 26, Robert Mureşan şi-a conservat bine locul în primele tururi, pentru a progresa constant până în poziţia a 19-a la intrarea în ultimele 10 tururi.
Profitând de câteva abandonuri ale piloţilor din faţa sa, Robert Mureşan a urcat pe locul 17, aflându-se în duel direct cu cehul Lukas Pesek (Aprilia), un pilot obişnuit cu aerul rarefiat din fruntea clasamentului general. Arădeanul Robert Mureşan   l-a depăşit pe pilotul ceh Lukas Pesek, de la echipa patronata de fotbalistul olandez Clarence Seedorf, însă diferenţa faţă de italianul Iannone, ocupantul ultimului loc în puncte, nu a mai putut fi remontată. Victoria i-a revenit, în premieră italianului Pasini, urmat pe podium de Koyama şi Faubel.
Spaniolul Hector Faubel a profitat de abandonul colegului său de la Bancaja Aspar Aprilia, Gabor Talmacsi, preluând şefia clasamentului general, cu 118 puncte, la doar trei lungimi de maghiar. Peste numai cinci zile ne vom întâlni din nou cu Motomondialul de viteză, fiind programată a noua rundă a sezonului, pe TT-ul de la Assen.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: M.H ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro