Informatii

Sfarsit de saptamana cu joc si voie buna la Siria si Barzava

26.06.2007 ⋅ 0 comentarii

Localnicii din Şiria şi Bârzava au avut parte de distracţie la sfârşitul săptămânii trecute. La Şiria a fost organizată cea de-a treia ediţie a manifestării „Zilele Şiriei”, iar la Bârzava s-a desfăşurat Festivalul „Sânzienelor”, ajuns la cea de-a XXXIII – a ediţie.
Şirienii s-au distrat preţ de două zile, zilele comunei fiind presărate cu muzică uşoară şi populară, concursuri sportive, paradă hipo, prezentare de motociclete, precum şi multe alte surprize.
Iosif Matula, preşedintele Consiliului Judeţean a fost prezent la ambele acţiuni, importante pentru comunităţile locale. „Mă bucur să văd că aţi  ignorat căldura de afară şi v-aţi strâns în număr atât de mare pe stadion. Am o satisfacţie deosebită când intru în comuna Şiria, pentru că în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare constantă. Amintesc doar modernizarea DJ 709 care traversează localitatea, punerea bazelor dezvoltării unei zone industriale şi nu în ultimul rând am reuşit să facem accesibil drumul spre Mănăstirea Feredeu”, a spus Iosif Matula în faţa şirienilor.
La Bârzava festivalul „Sânzienelor”, organizat la Căminul Cultural din localitate, a cuprins un spectacol folcloric, la reuşita lui contribuind Ansamblul „Cununa Sânzâienelor”, Ansamblul „Glogovăţul”, precum şi îndrăgita solistă din Banat, Zorica Savu.
„Vin întotdeauna cu plăcere la Bârzava dar acum sunt deosebit de mulţumit pentru că s-a reuşit finalizarea lucrărilor de consolidare a văii ce traversează comuna. De acum încolo cred că nu vor mai fi nici un fel de probleme la inundaţii, toate problemele fiind rezolvate”, a spus preşedintele CJA.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro