Informatii

Primaria doreste reabilitarea Strandului Neptun

28.06.2007 ⋅ 0 comentarii

În contextul valorificării şi reabilitării potenţialului de agrement al Ştrandului Neptun, primăria are în plan investiţii majore la locul de agrement. Un prim pas pentru reabilitarea acestuia va avea loc în şedinţa de consiliu municipal de astăzi, când va fi supusă spre aprobare documentaţia tehnico-economică a studiului de fezabilitate „Amenajare Ştrand Neptun Arad”. Din acesta reiese că valoarea totală a investiţiei se ridică la 81.988.710,41 lei.
Lucrările constau în reabilitarea corpurilor de clădire existente, reabilitarea zonei de agrement, construirea a mai multor grupuri sanitare. Şi chioşcurile de vânzare a biletelor de la intrările la ştrand vor fi înlocuite cu altele noi.
Primăria mai are în plan instalarea unor staţii de tratare-recirculare-încălzire apă în bazinele pentru adulţi şi pentru copii şi totodată construirea unei staţii de pompare a apei uzate menajere. De asemenea vor mai fi amenajate şi rampe pentrui persoanele cu handicap. Se vor mai efectua reabilitări şi ale reţelelor de iluminat stradal şi ornamental. Mai mult şi reţeaua de gaze naturale va fi extinsă.
Elaborarea documentaţiei tehnice pentru reabilitările care urmează a fi efectuate la Ştrandul Neptun, a fost făcută de către S.C. „DARA” IMPORT-EXPORT S.R.L. Cluj Napoca, în calitate de proiectant autorizat şi contractant al serviciilor de proiectare prestate.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: N. Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro