Informatii

Traian Basescu - nasul lui Falca

09.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Peste 300 de persoane au asistat sâmbătă seara la oficierea botezului Anei-Maria Falcă, fiica primarului Gheorghe Falcă, unde naşi au fost preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria. Tânăra domnişoară Ana-Maria a sosit la Mănăstirea din Gai, în braţele naşei sale, Maria Băsescu, alături de naşul său, Traian Băsescu, într-o maşină Mercedes ultimul tip.    
Botezul a fost oficiat de un sobor de trei preoţi alcătuit din PSF Timotei, Seviciu, Episcop al Aradului, părintele Vasile Pop, consilier al Episcopiei, şi părintele Cleopa, preotul Mănăstirii „Simenon Stâlpnicul”, din cartierul Gai. În timpul slujbei religioase, Ana-Maria a început să plângă fiind liniştită destul de greu de către naşa sa şi mama Elei Falcă.
Traian Băsescu a precizat că Ana-Maria Falcă este cea de-a opta fină a sa şi este bucuros să o boteze. Petrecerea ocazionată de botezul Anei-Maria Falcă s-a desfăşurat cabana din pădurea de la Vladimirescu, unde a fost amenajat un cort, în stil american. Invitaţii au fost ospătaţi cu friptură şi băuturi din belşug. 
Înainte de oficierea slujbei de botez, în jurul a orele 16,00, Traian Băsescu împreună cu fostul vicepremier, Gheorghe Seculici, preşedinte al PD Arad, au ieşit la o plimbare prin centrul Aradului. Preşedintele Băsescu a mâncat o îngheţată şi s-a lăsat fotografiat cu arădenii întâlniţi pe stradă. Preţ de câteva minute, Traian Băsescu s-a întreţinut cu o mireasă şi nuntaşii săi, a refuzat politicos să bea ţuică, dar le-a urat mirilor „casa de piatră şi multă fericire”.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro