Informatii

Doua noi gradinite in judetul Arad

10.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Două noi obiective de investiţii importante pentru judeţul Arad vor fi finalizate în cea mai scurtă perioadă. Este vorba despre construcţia a două grădiniţe pentru copii preşcolari în comunele Beliu şi Şagu din cadrul Programului Phare 2003-Coeziune economică şi socială, componenta „Infrastructură Regională şi Locală”.
Lucrările de construcţie în ambele localităţi au demarat în urmă cu trei săptămâni şi se derulează într-un ritm alert. Bugetul proiectului este de 366.385, 00 euro, din care 190.000 de la Ministerul Integrării Europene, Consiliul Judeţean Arad 10.000 euro, Consiliul Local Beliu 80.750,00, iar Consiliul Local Şagu 85.635, 00 euro.
Lucrările prevăzute a se derula la cele două grădiniţe sunt:  construirea unui corp nou de clădire, finisaje interioare, reţea apă-canal incintă, tâmplărie interioară din lemn, precum şi instalaţii sanitare şi electrice.
„Odată cu începerea noului an şcolar, mai precis în 15 septembrie, se va  finalizarea construcţia celor două grădiniţe, astfel că sute de copii vor beneficia de condiţii moderne atât la Şagu, cât şi la Beliu ”¸ a declarat preşedintele CJA Iosif Matula. 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro