Informatii

Pe perioada verii, patinoarul se transforma in skate park

12.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Primăria Arad a decis ca patinoarul care a fost construit la finele anului trecut să capete pe perioada verii aspectul şi utilitatea unui skate park. Pentru a veni în sprijinul tinerilor, practicanţi ai sporturilor cu role sau skate-uri, Primăria Municipiului Arad a montat în incinta patinoarului artificial din Subcetate şase rampe speciale, specifice Skatepark-urilor.  
Noul loc de agrement pentru tinerii pasionaţi de acest sport va fi deschis zilnic, inclusiv sâmbăta şi duminica, între orele 10 – 22.
Cei interesaţi să-şi petreacă timpul liber acolo, vor trebui să achite preţul biletului de intrare care este de 3,6 lei pentru o oră şi jumătate, plata putând fi făcută şi fracţionat, în funcţie de durata solicitată. Se vor putea închiria şi patine, contravaloarea închirierii unei perechi de patine cu rotile costând 4 lei.  
Accesul în incinta skateparkului este permis tuturor tinerilor. Municipalitatea recomandă totuşi practicanţilor de astfel de sporturi să fie dotaţi cu echipamente de protecţie adecvate, respectiv căşti şi apărători, pentru evitarea oricăror eventuale accidente.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro