Informatii

Senatorul Ardelean si-a prezentat bilantul de activitate

12.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Senatorul PRM de Arad, Aurel Ardelean şi-a prezentat în cadrul conferinţei de presă de ieri bilanţul de activitate pe ultimele luni. Astfel, senatorul Ardelean a avut un număr de 161 luări de cuvânt, 33 de declaraţii politice şi 56 de iniţiative legislative.
Pe plan local, senatorul Ardelean a declarat că susţine demersurile făcute pentru rămânerea în funcţie a Judecătorie Chişineu Criş, care deserveşte peste 55000 de mii de locuitori. La rândul său, preşedintele PRM Chişineu Criş, Eugen Gagea, care este şi consilier local, a precizat că în cadrul primei şedinţe, Consiliul Local Chişineu Criş va dispune o clădire pentru judecătorie.
În altă ordine de idei, Marcel Grec, preşedinte al Organizaţiei Municipale a PRM Arad, a precizat că formaţiunea pe care o reprezintă va acţiona în judecată Primăria Arad, dacă până la 1 august nu va acorda un sediu pentru PRM Arad. „Aşa după cum bine se ştie, fosta conducere a PRM Arad a cedat sediul Primăriei chiar dacă nu avea acest drept”, a precizat Marcel Grec.
În ceea ce priveşte alegerile europarlamentare, senatorul Ardelean a declarat că PRM Arad este pregătit să facă faţă acestor alegeri. Nu în ultimul rând, liderul PRM Arad a subliniat că articolele apărute în presă privind unele sondaje de opinie care creditau PRM sub 5% nu sunt adevărate. „Sunt jocuri politice ale lui Sorin Ovidiu Vântu care îi face jocul lui Traian Băsescu. Preşedintele este supărat pe toate partidele politice care au votat suspendarea sa, iar acum caută să se răzbune”.
Astăzi, senatorul Aurel Ardelean va participa, la o întrunire cu preşedintele Traian Băsescu pe probleme de învăţământ. Senatorul Ardelean a declarat că va ridica probleme de interes local şi naţional în ceea ce priveşte învăţământul preuniversitar şi universtar.   

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro