Informatii

Inspectoratul Regional Pentru Protectia Consumatorului va avea sediul central la Arad

14.07.2007 ⋅ 0 comentarii

Conducerea filialei judeţene a PNL a prezentat ieri în cadrul unei conferinţe de presă, ordonanţa de urgenţă prin care se înfiinţează Agenţia Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Prin acelaşi act normativ, în subordinea agenţiei au fost înfiinţate 12 inspectorate regionale la nivelul întregii ţări.
„Mă bucur să vă informez că prin implicarea şi lobby-ul făcute de deputatul Titu Gheorghiof şi de preşedintele Cristian Stragea, Inspectoratul Regional Pentru Protecţia Consumatorului din regiunea de vest, care are în subordine judeţele Arad, Timiş, Caraş Severin şi Hunedoara va funcţiona la Arad“, a explicat Florin Galiş, vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL.
Acesta a adăugat că este prima instituţie regională, după mulţi ani care ia calea Aradului în loc să părăsească Aradul, aşa cum eram deja obişnuiţi.
La rândul său Cristian Stragea, preşedintele PNL Arad a subliniat că această decizie a avut la bază atât presiunile făcute de liberalii arădeni la Bucureşti, dar şi profesionalismul de care au dat dovadă conducerea şi inspectorii fostului Oficiu Judeţean pentru Protecţia Consumatorului. În urma acestei transformări de statut, inspectorii de la Arad vor avea în atribuţii şi coordonarea şi monitorizarea activităţii din judeţele arondate.

Sursa: Informatia Aradului

Autor: C.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro