Informatii

Taranistii sunt interesati de invatamant

16.07.2007 ⋅ 0 comentarii

PNŢCD îi solicită preşedintelui Traian Băsescu să spună de unde are surse de finanţare pentru punerea în practică a strategiei privind învăţământul. „Preşedintele Băsescu este un demagog lamentabil. Proiectul de care face atâta caz nu a fost discutat nici cu Ministerul Învăţământului, nici cu primul ministru şi nici în Parlament. De unde are surse de finanţare, din încasările de la bufetul Palatului Cotroceni?”, a declarat prim-vicepreşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu.
În opinia liderului ţărănist, proiectul în sine este lipsit de credibilitate, pentru că a fost realizat de Mircea Miclea, fostul ministru democrat al Învăţământului. „Mircea Miclea şi-a dat demisia din funcţia de ministru tocmai pentru că nu a găsit surse de finanţare pentru aşa-zisa reformă cu care s-a lăudat. Acum dă lecţii Executivului din postura de protejat al lui Băsescu”.
Prim-vicepreşedintele PNŢCD a subliniat importanţa ca Traian Băsescu să nu se mai amestece în treburile Guvernului, doar din dorinţa de a-l discredita pe primul ministru, Călin Popescu-Tăriceanu. „O atitudine distructivă a preşedintelui, motivată de goana după procente electorale şi imagine, aduce grave deservicii instituţiilor statului”. 

Sursa: Informatia Aradului

Autor: Daniel Albu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Informatia Aradului
fashiondays.ro